Tuomioistuinvirasto

Keski-Suomen käräjäoikeuden laamanniksi Tomi Vistilä

Jaa

Tasavallan presidentti on tänään nimittänyt käräjätuomari, osastonjohtajaTomi Vistilän Keski-Suomen käräjäoikeuden laamanniksi seitsemän vuoden määräajaksi 1.6.2022 alkaen.

Varatuomari, oikeustieteen kandidaatti Tomi Vistilä on Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjätuomari, ja hän toimii siellä osastonjohtajana. Hän on aikaisemmin toiminut laamannin ja johtavan laamannin tehtävissä käräjäoikeuksissa, kansliapäällikkönä ja esittelijänä hovioikeudessa, lääninoikeudensihteerinä lääninoikeudessa ja verosihteerinä verotoimistossa.

Hän on toiminut myös välimiesoikeuden sivutoimisena sihteerinä.

Vistilä on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon. Hän on myös toiminut koulutustehtävissä.

Keski-Suomen käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvat Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Kannonkosken, Karstulan, Keuruun, Kinnulan, Kivijärven, Konneveden, Kyyjärven, Laukaan, Luhangan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Pihtiputaan, Saarijärven, Toivakan, Uuraisen, Viitasaaren ja Äänekosken kunnat. Tuomiopiirin alueella asuu noin 275 000 henkilöä.

Käräjäoikeudessa työskentelee noin 85 henkilöä.

Keski-Suomen käräjäoikeuden kanslia ja istuntotilat ovat Jyväskylässä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

hallintosihteeri Riitta Ylönen, p. 046 9200 587, etunimi.sukunimi@oikeus.fi

Tietoja julkaisijasta

Tuomioistuinvirasto
Tuomioistuinvirasto
PL 100/PB 100
00085 Tuomioistuinvirasto/Domstolsverket

0295650500http://www.tuomioistuinvirasto.fi

Tuo­miois­tuin­vi­ras­to on it­se­näi­nen kes­kus­vi­ras­to, joka pal­ve­lee koko tuo­miois­tuin­lai­tos­ta. Tuo­miois­tuin­vi­ras­to toi­mii oi­keus­mi­nis­te­riön hal­lin­no­na­lal­la.

Vi­ras­ton teh­tä­vä­nä on huo­leh­tia sii­tä, että tuo­miois­tui­met ky­ke­ne­vät käyt­tä­mään tuo­mio­val­taa laa­duk­kaas­ti ja että tuo­miois­tuin­ten hal­lin­to on te­hok­kaas­ti ja tar­koi­tuk­sen­mu­kai­ses­ti jär­jes­tet­ty.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tuomioistuinvirasto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme