Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue valmistautuu HUS-yhtymän ensimmäiseen yhtymäkokoukseen

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus valmistautui kevätkauden viimeisessä kokouksessaan 28.6.2022 HUS-yhtymän historian ensimmäiseen yhtymäkokoukseen.

Sote-uudistuksen ja hyvinvointialueuudistuksen myötä HUS-kuntayhtymän toiminta lakkaa ja palvelujen järjestämisvastuu siirtyy HUS-yhtymälle 1.1.2023. HUS-yhtymän omistavat Uudenmaan neljä hyvinvointialuetta, Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Itä-Uusimaa ja Vantaa-Kerava, sekä Helsingin kaupunki. 7.7.2022 järjestetään HUS-yhtymän historian ensimmäinen yhtymäkokous. Yhtymäkokous on HUS-yhtymän ylin päättävä toimielin.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus on jo aiemmin nimennyt hyvinvointialueen edustajaksi ensimmäiseen HUS-yhtymän yhtymäkokoukseen väliaikaisen hyvinvointialuejohtajan Pirjo Laitinen-Parkkosen. Aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu on varaedustaja. Tämänkertaisessa kokouksessaan 28.6. aluehallitus antoi yhtymäkokousedustajalle toimiohjeen. Aiemmin HUS-yhtymähallituksen jäseniksi on nimetty Annika Kokko, varajäsenenään Sari Silventoinen, ja Ulla-Mari Karhu, varajäsenenään Harri Virtanen.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus pitää keskikesällä lyhyen kokoustauon: seuraava kokous on 30.8.2022.

Aluehallituksen kokouksen 28.6.2022 pöytäkirja

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajaksi kahdeksan hakijaa12.8.2022 14:37:29 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtajan virkaan haki määräaikaan (12.8. klo 13) mennessä kahdeksan henkilöä. Tehtävään ovat jättäneet hakemuksensa: Komulainen Mikko, Forssan seudun hyvinvointiyhtymä yhtymäjohtaja, hallintotieteiden tohtori Laakkonen Mika-Petri, filosofian tohtori Laitinen-Parkkonen Pirjo, va. hyvinvointialuejohtaja, lääketieteen ja kirurgian tohtori Louna Timo, vs. toimitusjohtaja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä, maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Niemi, Merja, hallintotieteiden maisteri Rintala Eija, Seinäjoen kaupunki sosiaali- ja terveysjohtaja, hallintotieteiden maisteri Sandberg Juha, Raision kaupunki sosiaali- ja terveysjohtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Yhden hakemuksen tiedot eivät julkisia - Hyvinvointialuejohtajan tehtävämme herätti kiinnostusta ja saimme joukon asiantuntevia hakijoita. Valintaryhmä kokoontuu maanantaina 15.8. käsittelemään saapuneet hakemukset ja päättää rekrytointiprosessin etenemisestä, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja He

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme