Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen hyvinvointialuejohtajan valintaprosessi

Jaa

Aluehallitus kuuli kokouksessaan 5.4.2022 Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen henkilöstöjohtajan alustuksen hyvinvointialuejohtajan valintaprosessin valmistelusta ja kävi keskustelua sen yksityiskohdista.

Valmistelua jatketaan kevään 2022 aikana hyvinvointialuejohtajan viran perustamisella aluevaltuustossa (huhtikuu) ja kelpoisuusvaatimusten määrittelyllä sekä hakuilmoituksen valmistelulla (toukokuu).

Valmistelu etenee siten, että hyvinvointialuejohtajan virka olisi julkisessa haussa 1.8.2022 alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme