Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan virka ei saanut lainvoimaisuutta

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus käsitteli kokouksessaan 8.11.22 hyvinvointialuejohtajan viran vastaanottamista. Hyvinvointialuejohtajan valintaa ei voida tässä vaiheessa vahvistaa, koska päätöksestä on tehty Helsingin hallinto-oikeudelle kaksi aluevalitusta.

 Aluevalitusten vuoksi valintapäätös ei ole lainvoimainen, ja Mikko Komulainen toimii hyvinvointialuejohtajan tehtävässä virkaa tekevänä siihen saakka, kunnes valintapäätös on tullut lainvoimaiseksi.  

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti aiemmin syyskuussa valita Forssan seudun hyvinvointiyhtymän johtajan, HT, Mikko Komulaisen hyvinvointialuejohtajan virkaan. Komulainen aloittaa uudessa tehtävässään keskiviikkona 9. marraskuuta.

Lisäksi hallitus käsitteli iltakoulussaan hyvinvointialueen palvelujen verkostosuunnitelman valmistelua. Palvelujen verkostosuunnitelma tulee varsinaiseen päätöksentekovaiheeseen keväällä 2023. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen 2. sijalle 100 terveysalan vaikuttajan joukosta2.12.2022 15:29:23 EET | Tiedote

Pirjo Laitisen-Parkkosen merkittävä työ kuntayhtymän johtajana huomioitiin valtakunnallisesti tänään, kun Mediuutiset nosti Laitisen-Parkkosen kakkossijalle Terveysalan 100 Vaikuttajaa -listalla. Laitinen-Parkkosen johdolla tehty pitkäjänteinen työ on mahdollistanut tilanteen, jossa Keski-Uusimaa on pisimmällä hyvinvointialueiden valmisteluissa koko Suomessa, todetaan valinnan perusteluissa.

Mäntsälän ja Pornaisten potilastietojärjestelmien yhtenäistäminen aiheuttaa käyttökatkon2.12.2022 11:56:20 EET | Tiedote

Mäntsälän ja Pornaisten terveydenhuollon potilastietojärjestelmät yhtenäistyvät. Asiakkaiden välinen tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus toteutuvat paremmin, kun järjestelmä- ja kuntakohtaiset eroavaisuudet poistuvat. Potilastietojärjestelmien uudistaminen aiheuttaa Mäntsälän ja Pornaisten terveydenhuollon sähköisessä asioinnissa käyttökatkon 15.12.22 – 9.1.23.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme