Kasvu Open

Keski-Uudenmaan Kasvupolku®: Voittajaksi valittiin Loxus 3D Tunnelinspections Oy

Jaa

Tuomaristo arvioi Kasvupolun yrityksiä kriteereillä: liikeidea, olemassa oleva liikevaihto, uskottava tarina ja ideatasolla olevat liiketoiminnot.

Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittajaksi valittiin tuusulalainen Loxus 3D Tunnelinspections Oy. Kunniamaininnan sai helsinkiläinen Kelosound Oy.
Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittajaksi valittiin tuusulalainen Loxus 3D Tunnelinspections Oy. Kunniamaininnan sai helsinkiläinen Kelosound Oy.

Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittajaksi valittiin tuusulalainen Loxus 3D Tunnelinspections Oy. Kunniamaininnan sai helsinkiläinen Kelosound Oy.

Tuomaristo arvioi Kasvupolun yrityksiä kriteereillä: liikeidea, olemassa oleva liikevaihto, uskottava tarina ja ideatasolla olevat liiketoiminnot. Tuomariston kommenttien mukaan voittoon tarvittiin bisnes, joka kannattaa ja kasvunnälkä.

Loxus 3D Tunnelinspections Oy:n ainutlaatuinen tekniikka vakuutti tuomariston. Yritys on oman alansa markkinajohtaja Euroopassa, ja sillä on hyvät tulevaisuuden näkymät. Loxus 3D Tunnelinspections Oy tutkii, tarkastaa ja tuottaa tarkkaa pistepilvimateriaalia ja videokuvaa vedentäyttämistä tunneleista näkyvyydestä riippumatta. Asiakkaina ovat teollisuus: vesivoimalaitokset, vesilaitokset ja energialaitokset. 

Kunniamainitulla Kelosoundilla on tuomariston mukaan aitoa kansainvälistä potentiaalia ja hyvin kasattu tiimi. Yrittäjällä on kova tahto, kasvun nälkä ja halua ottaa riskejä. ”Kaikki tai ei mitään” -asenne on kohdillaan! Kelosound Oy valmistaa elämyksellisiä ääni-, design ja hyvinvointituotteita sekä äänijärjestelmiä.

Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään 23.-24.10.2019 Jyväskylässä.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Pakkauspojat OyJS Sound Group Oy ja Ekothermotalot Oy Klaukkalasta, Gaming Lounge Helsinki Finland OyQuickies Empire Oy Helsingistä, Instman Oy Tuusulasta, Health Connector Group HCG Oy Helsingistä, ERGObrass Oy Sipoosta, Moiski Oy Lempsämältä, Apropos lingua -käännöstoimisto Keravalta, Karkkilan Metallityö Oy Karkkilasta, Witreeni Oy Nurmijärveltä ja Vihersisustus Luwasa Oy Hyvinkäältä.

Tuomaristoon kuuluivat Elina Pekkarinen (KEUKE), Petri Graeffe (Uudenmaan yrittäjät), Ari Tulensalo (Helsingin seudun kauppakamari), Minna Helenius (Uudenmaan TE-toimisto), Vesa Salmela (Alupro Oy) ja Juha Ryhänen(Integround Oy).

Lisätiedot

Maria Häkkinen
045 130 3751
maria.hakkinen@roihu.com


Liisa Arvassalo
050 33 99 691
liisa.arvassalo@roihu.com

Kasvu Open on valtakunnallinen sparrausohjelma pk-yrityksille, joka auttaa yrityksiä niiden kasvuhaasteissa. Sparraus on valituksi tulleille yrityksille maksutonta. Vuoden 2019 aikana noin 400 yrityksen kasvusuunnitelmaa sparrataan yli tuhannen asiantuntijan voimin.. Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin lokakuussa 2019, jossa 100 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

Keski-Uudenmaan Kasvupolun mahdollistavat Keuke, Uudenmaan liitto, Helsingin seudun Kauppakamari, Uudenmaan Yrittäjät, Keuda ja Uudenmaan TE-palvelut.

*Kasvun Roihu Oy on Kasvu Open -tapahtumien valtuutettu järjestäjä ja voittoa jakamattoman Kasvu Open Oy:n osakas. Muut osakkaat ovat Keski-Suomen kauppakamari, Jyväskylän kaupunki ja Aava & Bang Oy.

Kuvat

Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittajaksi valittiin tuusulalainen Loxus 3D Tunnelinspections Oy. Kunniamaininnan sai helsinkiläinen Kelosound Oy.
Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittajaksi valittiin tuusulalainen Loxus 3D Tunnelinspections Oy. Kunniamaininnan sai helsinkiläinen Kelosound Oy.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille pk-yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Olemme kasvaneet pienestä pilottihankkeesta koko Suomen kattavaksi ja koko kasvuyrityskentän läpäiseväksi toimijaksi. Tavoitteemme on sytyttää kasvukipinä sellaisissakin yrityksissä, joissa sitä ei vielä ole.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme