Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa lahjoittaa kolmannen kerran iloa hyväntekeväisyyden kautta Keski-Suomeen – asiakkaat pääsevät äänestämään kohdetta

Jaa

Osuuskauppa Keskimaa toteuttaa jo kolmannen kerran Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanjan, jossa keskitytään keskisuomalaisille iloa ja hyvää mieltä tuottaviin konkreettisiin tekoihin. Tällä kertaa kampanjakohteet valitaan asiakasomistajien antamien äänien perusteella. Lahjoituksen kokonaissumma on euro jokaista Keskimaan asiakasomistajaa kohti eli noin 132 000 euroa.

Keskimaa lahjoittaa tänäkin vuonna Ilo auttaa -kampanjaan yhden euron jokaista asiakasomistajaa kohden. Lahjoituksen kokonaissumma tulee olemaan noin 132 000 euroa. Tänä vuonna lahjoituskohteista pääsevät äänestämään Keskimaan asiakasomistajat. Äänestettäviä kohteita on yhteensä seitsemän, kolmesta eri teemasta: liikkuminen ja leikkimieli, taitoja digiaikaan sekä kestävä kehitys.

− On ollut hienoa nähdä kuinka paljon olemme saaneet hyvää aikaiseksi Keski-Suomessa Ilo auttaa -lahjoituksilla. Alun perin joululahjoituksena vuonna 2017 alkanut Ilo auttaa -kampanjamme on auttanut tuhansia keskisuomalaisia arjessa, harrastuksissa ja erilaisissa elämäntilanteissa. Viime vuonna kysyimme lahjoituskohteita henkilökunnaltamme, tänä vuonna haluamme kuulla asiakasomistajiemme mielipiteen lahjoituskohteista, kertoo Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä.

Vuoden 2018 Ilo auttaa -lahjoitus käytettiin lasten, perheiden ja vanhusten arjen parantamiseen Keski-Suomessa. Vuonna 2017 lahjoituksen kohteena olivat veteraanit, vähävaraiset perheet ja lapset sekä vanhukset. Yhteistyökumppaneina ovat olleet omassa maakunnassamme toimivat, voittoa tavoittelemattomat yhdistykset. Yhteenlaskettuna Osuuskauppa Keskimaan lahjoitukset nousevat näiden kolmen Ilo auttaa -kampanjan myötä lähes 400 000 euroon ja vaikutukset ovat näkyneet tuhansien keskisuomalaisten arjessa.

− Toivomme, että asiakkaamme aktivoituvat mukaan kampanjaa ja antavat äänensä mahdolliselle lahjoituskohteelle. Tämä on meidän keskisuomalaisten yhteinen hanke, jolla saamme aikaan yhteistä hyvää, jatkaa Antti Määttä.

Ilo auttaa -lahjoituskohteita voi äänestää 26.7.–18.8.2019 seuraavien teemojen ja ehdotusten joukosta osoitteessa www.iloauttaa.fi:

Liikkumista ja leikkimieltä – turvalliset leikki- ja liikuntaympäristöt kaikille

  1. Lahjoituksella kunnostetaan keskisuomalaisten päiväkotien leikkipuistoja ja -alueita entistä turvallisemmiksi ja viihtyisämmiksi.
  2. Lahjoituksella kunnostetaan maakuntamme ulkoilureittejä. Laavuja ja pitkospuita laitetaan kuntoon, jotta luonnossa on helppoa ja mukavaa liikkua.

Taitoja digiaikaan – parannetaan eri ikäisten keskisuomalaisten digiosaamista

  1. Lahjoituksella järjestetään ikääntyville digikoulutusta. Annetaan koulutuksen avulla arvokasta apua muun muassa laskujen maksamiseen, ajanvaraukseen, uutisten lukuun ja mobiililaitteiden käyttöön.
  2. Lahjoituksella toteutetaan lapsille koodikoulu, jossa koodauksen maailmaan tutustutaan helpolla ja hauskalla tavalla.

Kestävää kehitystä – pidetään yhdessä parempaa huolta ympäristöstä

  1. Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi hyvitetään 2 000 asiakasomistajan keskimääräinen vuosittainen hiilijalanjälki kohdentamalla lahjoitus kasvihuonepäästöjä sitoviin ja vähentäviin hankkeisiin.
  2. Lahjoituksella perustetaan keskisuomalaisille palvelutaloille omia viljelypalstoja, jotka tarjoavat palvelutalojen asukkaille mielekästä tekemistä ja monipuolisempaa, itse kasvatettua ruokaa.
  3. Lahjoituksella hankitaan vastuullisesti tuotetut kestokassit kaikille Keskimaan asiakasomistajille.

Keskimaa kertoo lahjoituskohteiden valinnasta ja lahjoitussumman käytöstä loka-marraskuun 2019 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 625 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan kesätyönhaku alkaa – tavoitteena haastatella jopa 2000 hakijaa19.12.2019 10:00:00 EETTiedote

Osuuskauppa Keskimaan kesätyönhaku alkaa vielä tämän vuoden puolella 19.12.2019. Kyseessä on yksi Keski-Suomen suurimmista työnhakukampanjoista, jonka puitteissa jalkaudutaan ympäri Keski-Suomea haastattelemaan hakijoita. Tavoitteena on haastatella noin 2000 hakijaa heti hakuajan päätyttyä. Keskimaa työllisti kesällä 2019 noin 800 kesätyöntekijää myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja liikennemyymälöissään. Kesätyöpaikoista noin puolet oli Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja 15–17 -vuotiaille nuorille.

Jyväskylän Kauppakeskus Sokkariin uusi hampurilaisravintola Friends & Brgrs3.12.2019 13:10:00 EETTiedote

Kauppakeskus Sokkarille saadaan uusi ravintolatoimija, kun hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan kauppakeskuksessa keväällä 2020. Hampurilaisketju Friends & Brgrs:lle remontoidaan 145 neliön tilat vuodenvaihteen jälkeen ravintolamaailmalta toisesta kerroksesta vapautuviin tiloihin. Ravintola sijoittuu uuden, niin ikään keväällä avattavan, sushiravintola Itsudemon viereen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme