Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan kesätyönhaku alkaa – tavoitteena haastatella jopa 2000 hakijaa

Jaa

Osuuskauppa Keskimaan kesätyönhaku alkaa vielä tämän vuoden puolella 19.12.2019. Kyseessä on yksi Keski-Suomen suurimmista työnhakukampanjoista, jonka puitteissa jalkaudutaan ympäri Keski-Suomea haastattelemaan hakijoita. Tavoitteena on haastatella noin 2000 hakijaa heti hakuajan päätyttyä. Keskimaa työllisti kesällä 2019 noin 800 kesätyöntekijää myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja liikennemyymälöissään. Kesätyöpaikoista noin puolet oli Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja 15–17 -vuotiaille nuorille.

Keskimaa on Keski-Suomen suurin yksityinen työnantaja ja samalla monelle nuorelle ensimmäinen kosketus työelämään.

− Etsimme kesäksi joukkoihimme uusia, palveluhenkisiä tekijöitä kaikille toimialoillemme Keski-Suomessa. Meillä on työtä sekä kokeneemmille ammattilaisille että työelämässään ensiaskeleita ottaville nuorille. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle meille töihin kesäksi tulevalle nuorelle mahdollisuus oppia työelämätaitoja, sekä hyvä ensimmäinen kokemus työelämästä, kertoo Keskimaan henkilöstöjohtaja Kaisamaria Thusberg.

Kesäksi 2020 on tarjolla yhteensä noin 400 kesätyöpaikkaa. Kesätyöntekijöitä tarvitaan eri toimialoille ja eri tehtäviin kauppoihin, ravintoloihin, hotelleihin ja liikennemyymälöihin. 15−17 -vuotiaille suunnattu Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun haku järjestetään erillisenä hakuna kesätyöhaun jälkeen. Palkattavien harjoittelijoiden määrä täsmentyy kevään aikana.

Keskimaa järjestää mittavan haastattelukiertueen viikkojen 7−9 aikana, jonka aikana on tavoitteena haastatella noin 2000 työnhakijaa.

− Aiempien vuosien tapaan odotamme runsaasti kesätyöhakemuksia. Hakijoiden joukossa on varmasti paljon ensikertalaisia, joten haluamme tänä vuonna antaa jokaisella työnhakijalle mahdollisuuden päästä haastatteluun. Tämän kunnianhimoisen tavoitteen täyttämiseksi jalkaudumme ympäri Keski-Suomea haastattelemaan kesätyönhakijoita järjestämällä haastattelukiertueen viikoilla 7−9 kahdeksalla eri paikkakunnalla, jatkaa Kaisamaria Thusberg.

Keskimaan kesätyöpaikkoja on tarjolla jokaisella paikkakunnalla, jolla Keskimaalla on liiketoimintaa eli Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Jämsänkoskella, Kangasniemellä, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kivijärvellä, Konginkankaalla, Konnevedellä, Kuhmoisissa, Kyyjärvellä, Laukaassa, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Suolahdessa, Toivakassa, Uuraisilla, Viitasaarella ja Äänekoskella. Keskimaa haastattelukiertue viikkojen 9−10 aikana toteutetaan seuraavilla paikkakunnilla:

-          Karstula ma 10.2.2020

-          Viitasaari ti 11.2.2020

-          Hankasalmi ke 12.2.2020

-          Jyväskylä pe 14.2., la 15.2. ja ma 17.2.2020

-          Joutsa ke 19.2.2020

-          Äänekoski to 20.2.2020

-          Jämsä pe 21.2.2020

-          Keuruu ke 26.2.2020

S-ryhmä on eniten nuoria työllistävä yritysryhmä Suomessa. Kokonaisuudessaan S-ryhmä palkkaa Suomessa noin 14 000 kesätyöntekijää tulevan vuoden kesälle. S-ryhmä ja Keskimaa ovat aiempien vuosien tapaan myös tänä vuonna vahvasti mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Osuuskauppa Keskimaa on saavuttanut tänä vuonna Corporate Spiritin myöntämän Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen. Tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka ovat saavuttaneet erinomaiset tulokset Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksessa. Tunnustus viestii henkilöstön korkeasta omistautuneisuudesta, työpaikasta, jossa toimintaa kehitetään pitkäjänteisesti yhdessä henkilöstön kanssa. Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen saaneet yritykset julkaistaan Corporate Spiritin verkkosivuilla vuoden 2020 alussa.

Hakuaika Keskimaan kesätöihin on 19.12.19−9.2.2020. Lisätietoja yleisimmistä Keskimaan kesätöistä ja haku osoitteessa www.ässäduunissa.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, henkilöstöjohtaja Kaisamaria Thusberg, 010 7673 015, kaisamaria.thusberg@sok.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 625 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Jyväskylän Kauppakeskus Sokkariin uusi hampurilaisravintola Friends & Brgrs3.12.2019 13:10:00 EETTiedote

Kauppakeskus Sokkarille saadaan uusi ravintolatoimija, kun hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan kauppakeskuksessa keväällä 2020. Hampurilaisketju Friends & Brgrs:lle remontoidaan 145 neliön tilat vuodenvaihteen jälkeen ravintolamaailmalta toisesta kerroksesta vapautuviin tiloihin. Ravintola sijoittuu uuden, niin ikään keväällä avattavan, sushiravintola Itsudemon viereen.

Joonas Heiskanen Jyväskylän Prisma Seppälän johtajaksi2.12.2019 14:16:16 EETTiedote

KTM Joonas Heiskanen on nimitetty Prisma Seppälän johtajaksi 1.1.2020 alkaen. Hän vastaa Prisman liiketoiminnan tuloksesta, henkilöstöstä sekä yhteistyöstä vuokralaisten ja asiakkaiden kanssa. Joonas Heiskanen on suorittanut S-Trainee-valmennuksen Osuuskauppa Peeässässä vuosina 2010-2011. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Kuopion S-market Pitkälahdesta, jossa hän on toiminut marketpäällikkönä. − On mahtava päästä osaksi rautaisten ammattilaisten työryhmää, mitä parhaimmalle kauppapaikalle kehittämään edelleen Suomen parasta Prismaa, toteaa tammikuussa aloittava Prisma Seppälän johtaja Joonas Heiskanen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme