Veikkaus

Keskiviikko-Jokerista kahden miljoonan euron voitto Joensuuhun

Jaa

Keskiviikko-Jokerin arvonnassa kävi kierroksella 33/2017 jälleen loistava tuuri. Arvonnassa löytyi yksi täysosuma, jolla olisi voittanut normaalisti miljoona euroa. Peliin oli kuitenkin valittu Tuplaus, joten voittopotti paisui kahteen miljoonaan euroon.

Tuplavoiton tuonut peli oli pelattu Rauhankadun Shellillä Joensuussa. Pelaaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen suurvoittajien palvelupisteestä Vantaalta.

Jokerissa on ollut tänä vuonna loistava Tuplaus-tuuri, sillä Joensuuhun mennyt voitto oli jo neljäs Jokerin tuplattu päävoitto tänä vuonna. Helmi-maaliskuussa Jokerista voitettiin kahden miljoonan euron voitot Lappeenrantaan, Varkauteen ja Nivalaan. Lisäksi Jokerista on mennyt tänä vuonna yksi tuplaamaton miljoonan euron päävoitto Valtimolle.

Päävoiton lisäksi Jokerista löytyi kierroksella 33/2017 neljä 6 oikein -tulosta, joilla voitti 20 000 euroa. Voittopelit oli pelattu K-market Kanakouluntiellä Hämeenlinnassa, Prisma Holmassa Lahdessa, K-citymarket Myyrmäessä Vantaalla ja Rauman K-citymarketissa.

Hämeenlinnassa, Vantaalla ja Raumalla pelanneet voittajat olivat käyttäneet pelatessaan Veikkaus-korttia, joten he saavat voittonsa suoraan tileilleen. Lahdessa ilman Veikkaus-korttia pelannut voittaja voi lunastaa voittonsa Danske Bankista, tietyistä Veikkauksen pelisaleista tai Veikkauksen suurvoittajien palvelupisteestä Vantaalta.

Keskiviikko-Jokerin voittorivi (kierros 33/2017) on 1 8 4 1 3 2 0.

Vikinglotosta 20 000 euron voitot Tornioon, Kolariin, Viitasaarelle ja Espooseen

Paras Vikingloton arvonnassa (kierros 33/2017) löytynyt tulos oli 5+1, jolla voitti reilut 20 000 euroa. Tuloksia löytyi Suomesta neljä kappaletta.

Kaksi voitoista meni nettipelaajille Tornioon ja Kolariin. Kaksi muuta voittanutta peliä oli pelattu R-kioski Porthanintie 2:ssa Viitasaarella ja R-kioski Kauppakeskus Heikintorilla Espoossa. Kaikki voittajat saavat voittonsa suoraan tileilleen.

Vikingloton oikea rivi (kierros 33/2017) on 11, 19, 21, 23, 40, 41 ja vikingnumero 1. Plusnumeroksi arvottiin 13.

Ensi viikolla Vikingloton potissa on noin 17 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Veikkaus valitsi mainostoimistokumppanit luovien konseptien suunnitteluun15.6.2018 15:08Tiedote

hasan & partners, Miltton Creative ja Bob the Robot ovat jatkossa Veikkauksen luovat konseptitoimistot. Mainostoimistokilpailutuksessa painotettiin strategista markkinointiajattelua, asiakasymmärryksen ja -tiedon hyödyntämistä, luovaa konseptointikykyä sekä pitkäjänteistä brändinrakentamisen taitoa. Hyviä kokemuksia saatiin uudenlaisesta työpajatyöskentelyyn pohjautuvasta kilpailutustavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme