Keskuskauppakamari

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja vaihtuu – Risto E. J. Penttilä Nordic West Officen toimitusjohtajaksi

Jaa

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja vaihtuu nykyisen toimitusjohtajan Risto E. J. Penttilän siirtyessä Nordic West Officen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Penttilä on toiminut Keskuskauppakamarin toimitusjohtajana vuodesta 2010 ja jatkaa nykyisessä tehtävässään siirtymäkauden ajan.

Risto E. J. Penttilä / Kuva: Pasi Murto
Risto E. J. Penttilä / Kuva: Pasi Murto

”Kauppakamarit ovat hyvässä iskussa ja jäsenmäärä on suurempi kuin koskaan. Tästä haluan esittää suuren kiitoksen Risto E. J. Penttilälle. Kauppakamarien työlle on nyt tilausta, sillä markkinatalous ja vapaakauppa tarvitsevat käytännönläheisiä puolustajia ja yritysten ääni ansaitsee tulla kuulluksi yhteiskunnallisessa keskustelussa”, sanoo Keskuskauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Jussi Pesonen.

"Olemme Keskuskauppakamarissa iloisia siitä, että yhteistyö Riston kanssa jatkuu kauppakamarin ja Nordic West Officen yhteisen skenaariohankkeen puitteissa", Pesonen toteaa.

”Minulla on ollut seitsemän hienoa vuotta kauppakamarissa. On ollut ilo tehdä töitä erikokoisten ja erilaisten yritysten kanssa maamme kaikissa osissa. Kyllä yritykset Suomen nostavat, jos vain annamme niille tasavertaiset mahdollisuudet kilpailijamaittemme kanssa”, Penttilä sanoo.

Suomessa toimii Keskuskauppakamarin lisäksi 19 alueellista kauppakamaria, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on runsaat 20 000. Keskuskauppakamari edistää elinkeinoelämän tarpeita kansallisella tasolla ja koordinoi kauppakamariryhmän ja kansainvälisen kauppakamarin Suomen osaston toimintaa.

Lisätietoja:

Risto E. J. Penttilä
Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja
050 366 2395, risto.penttila@chamber.fi

Jussi Pesonen
Keskuskauppakamarin hallituksen puheenjohtaja
Assistentti Sanna Saarinen, 020 415 0005, sanna.saarinen@upm.com 

Patrik Lindfors
Keskuskauppakamarin viestintäjohtaja
050 512 4005, patrik.lindfors@chamber.fi

Kuvat

Risto E. J. Penttilä / Kuva: Pasi Murto
Risto E. J. Penttilä / Kuva: Pasi Murto
Lataa
Risto E. J. Penttilä / Kuva: Roni Rekomaa, Lehtikuva
Risto E. J. Penttilä / Kuva: Roni Rekomaa, Lehtikuva
Lataa
Risto E. J. Penttilä / Kuva: Roni Rekomaa, Lehtikuva
Risto E. J. Penttilä / Kuva: Roni Rekomaa, Lehtikuva
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Keskuskauppakamari
Keskuskauppakamari
PL 1000
00101 Helsinki

http://kauppakamari.fi/

Keskuskauppakamari työskentelee valtakunnallisesti elinkeinoelämän hyväksi, elinvoimaisen Suomen puolesta. Haluamme helpottaa yritysten toimintaedellytyksiä verotuksen, liikenteen ja lainsäädännön saralla sekä kansainvälisessä kaupassa. Edistämme yritysten itsesääntelyä sekä tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluja elinkeinoelämän tarpeisiin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keskuskauppakamari

Yritysjohtajat: Ulkomaisten työntekijöiden saatavuusharkinnasta luovuttava13.6.2018 07:30Tiedote

Suomalaisten yritysjohtajien mukaan EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevien työnhakijoiden saatavuusharkinnasta tulisi luopua. Kauppakamarien Yritysparlamentti-kyselyyn vastanneista yritysjohtajista enemmistö kannattaa saatavuusharkinnan poistamista. Kyselyssä tiedusteltiin myös yritysjohtajien arviota Suomen hallituksen ja opposition toiminnasta. Suomen hallitus saa yritysjohtajilta arvosanan 7,3 ja oppositio 5,3 asteikolla 4–10.

Kauppakamarien Finncham-verkosto lisää panostuksia vienninedistämiseen12.6.2018 08:23Tiedote

Keskuskauppakamari on koonnut uudistettuun Finncham-verkostoon 35 aktiivisinta suomalaista kauppakamaria eri puolilta maailmaa auttamaan yrityksiä oikeiden kontaktien löytämisessä 22 vientimaassa. “Vientimarkkinoiden vahva tuntemus ja oikeat paikalliset kumppanit ovat avainasemassa yritysten kansainvälistymisessä. Eri maissa toimivien Suomi-verkostojen tulisi auttaa suomalaisyrityksiä nykyistä paremmin saamaan jalansijan uusilta vientimarkkinoilta”, toteaa Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja Timo Vuori.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme