Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Keskustakirjasto Oodin ja Makasiinipuiston välisellä kävely- ja pyörätiellä korjaustöitä

Jaa

Keskustakirjasto Oodin ja Makasiinipuiston välisellä kävely- ja pyörätiellä tehdään korjaustöitä. Reitti on poissa käytöstä Makasiinipuiston pelialueen ja Töölönlahdenkadun väliltä 9. päivä syyskuuta alkaen noin viisi viikkoa. Kävelijät ohjataan kulkemaan leikkipaikan länsipuolelta ja pyöräilijät lähempää Musiikkitaloa.

Korjaustöitä tehdään puiston pelialueen ja Töölönlahdenkadun välillä.
Korjaustöitä tehdään puiston pelialueen ja Töölönlahdenkadun välillä.

Pian Makasiinipuiston valmistumisen jälkeen kesäkuun lopussa havaittiin, että väylän kuivatus ei toimi riittävän tehokkaasti. Vesi jää seisomaan kiveykselle, jolloin väylällä on varsinkin pakkaskaudella liukastumisriski. Nyt kiveys puretaan ja sen kaltevuutta lisätään niin, että ongelma korjaantuu.

Kiveyksen purusta syntyy melua ja pölyä, nämä työvaiheet pyritään ajoittamaan kello 719 välillä. Pölyn määrää minimoidaan kastelun avulla.

Makasiinipuistossa ja Kansalaistorilla tehdään samassa yhteydessä muita pienempiä korjaustöitä, jotka eivät haittaa alueen käyttöä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kimmo Perttu, Destia Oy
puh. 0400 311 193
etunimi.sukunimi@destia.fi

Rakennuttaminen:
Anna Nyyssönen, projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Korjaustöitä tehdään puiston pelialueen ja Töölönlahdenkadun välillä.
Korjaustöitä tehdään puiston pelialueen ja Töölönlahdenkadun välillä.
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 28.1.202028.1.2020 18:31:01 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 28.1.2020 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Kaupunkiympäristölautakunnan seuraava kokous on tiistaina 4.2.2020.

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 23.1.202023.1.2020 17:37:44 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 23.1.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 6.2.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme