Suomen Keskusta r.p.

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikon vappulive Facebookissa ma 1.5. klo 11.30

Jaa

Annika Saarikko pitää vappupuheen Facebook-livelähetyksessä maanantaina 1.5. klo 11.30. Seuraa livelähetystä täältä!

Katso kaikki Keskustan Vihreä Vappu-tapahtumat täältä!

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Keskusta r.p.
Suomen Keskusta r.p.
Apollonkatu 11 a
00100 Helsinki

010 289 7000http://www.keskusta.fi

Keskusta. Rohkeutta. Ratkaisuja. Keskusta on yli 110-vuotias kansanliike, joka rakentaa politiikkansa ihmisen, ei järjestelmän tarpeille.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Keskusta r.p.

Keskustan puoluevaltuusto 23.4.2023: Vaalivoittajat hallitukseen ja Keskusta oppositioon23.4.2023 11:58:43 EEST | Tiedote

Keskusta tarjosi vaaleissa äänestäjien arvioitavaksi perusteellisen ohjelmansa. Olimme valmiita jatkamaan hallitustyötä uudelta pohjalta, mikäli puolue saa kansalta vahvan kannatuksen. Suomalaiset antoivat tällä kertaa tukensa muille vaihtoehdoille. Kunnioitamme vaalitulosta. Vaalit voittaneilla puolueilla on nyt oikeus ja velvollisuus lunastaa vaalilupauksensa hallitusvastuussa.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eeva Kallin puhe Keskustan puoluevaltuuston kokouksessa22.4.2023 11:22:06 EEST | Tiedote

Hyvät puoluevaltuuston jäsenet, Vaalitulos – se on selvääkin selvempi. Nyt kansan tahdon pitää tulla todeksi. Voittajien pitää ottaa valta. Voittajien pitää ottaa vastuu. Mitä virkaa vaaleilla muuten on? Maa tarvitsee hallituksen. Asiat pitää hoitaa. Lupaukset pitää lunastaa. Bensan ja sähkön hinnan laskemisesta alkaen. Hyvät keskustalaiset, Vaalituloksen mukaisesti Keskusta menee oppositioon. Uskon, että isänmaata voi palvella myös sieltä. Olemme valmiita yhteistyöhön, jos päätökset ovat mielestämme oikeita. Sellaisia, jotka tuovat turvaa, työtä ja kasvua, tasa-arvoa ja toivoa. Sellaisia, joilla jokainen suomalainen ja koko maa pidetään mukana. Viime vaalikaudella päätimme viimein sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksesta. Nyt uudistusta pitää saada viedä hyvinvointialueilla eteenpäin. Hoitajapulaa pitää helpottaa ja hoitojonoja lyhentää. Peruspalveluja on vahvistettava ja lähipalvelut pitää turvata koko Suomessa. Toiminnan kehittämisen ohella näille on varattava riittävä rahoitus.

Puoluesihteeri Pirkkalaisen puhe Keskustan puoluevaltuustossa22.4.2023 11:07:20 EEST | Tiedote

(muutosvarauksin) Arvoisat puoluevaltuuston jäsenet ja muut kokousta seuraamaan tulleet ystävät, lämpimästi tervetuloa puoluevaltuustoon. Heti alkuun tahdon kiittää jokaista teitä kuluneesta puolesta vuodesta. Keskustalaiset ympäri Suomen tekivät todella hyvää työtä ehdokkaiden ja Keskustan eteen. Jos kenttätyö olisi ratkaissut nämä vaalit, olisi keskusta ollut vaalien voittaja. Siitä olen varma. Näissä vaaleissa se ei kuitenkaan riittänyt. Totesin viime syksynä Kuopion puoluevaltuustossa pitämässäni puheessa, että vaaleissa etsitään aina uutta suuntaa. Suomalaisten äänestyskäyttäytymisen perusteella tie kaarsi tällä kertaa oikealle – keskitie ei ollut äänestäjien valinta näissä vaaleissa. Näistä tuli taktikoinnin vaalit, ääripäiden vaalit ja pääministerivaalit. Keskitie kutistui kevyen liikenteen väyläksi, kun oikealle kaartaa nyt valtaväylä. Nyt vaalien jälkeen meillä on aikaa ja oikeus pieneen tuumailuun. Jotta voimme katsoa eteenpäin, täytyy tietää, mitä takana on. Kannustankin tei

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme