Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

KESTO round table tarttuu eettisen kestävyysosaamisen edistämiseen - Tervetuloa mukaan 5.5.

Jaa

KESTO-hanke järjestää 5.5.2021 klo 10-11 kaikille avoimen round table -tapahtuman, jossa vaikuttava joukko eri alojen asiantuntijoita keskustelevat eettisen kestävän kehityksen edistämisestä.

Round table -keskustelun punaisena lankana on eettisen kestävän kehityksen edistäminen korkeakoulujen ja työelämän yhteistyönä. Asiaa tarkastellaan oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden kautta. Lisäksi keskustelussa pureudutaan hyvän elämän tavoittelun mahdollistaminen niin nykyisille kuin tuleville sukupolville.

Keskustelijoina ovat Liisa Rohweder (WWF, Suomen ympäristöjärjestön pääsihteeri), Kati Ihamäki (OP ryhmä, Vice President Brand & Corporate Responsibilitiy), Crister Nyberg (yliopettaja HH), Katri Jurvakainen (tutkija, Tampereen yliopisto), Arto Salonen (apulaisprofessori, Itä Suomen yliopisto, Suomen kestävän kehityksen asiantuntijajäsen), ja Hannu LT Heikkinen (koulutuksen ja työelämän professori, Jyväskylän yliopisto/Koulutuksen Tutkimuslaitos).

Keskustelun sisältö

Eettisen kestävyysosaamisen edistäminen korkeakoulujen ja työelämän yhteistyönä teemalla ympäristö – ihminen – talous:

- Mitä tarkoittaa eettinen kestävyysosaaminen?
- Miten eettinen kestävyys näyttäytyy tällä hetkellä korkeakoulujen ja työelämän suhteessa?
- Miten eettistä kestävyyttä voidaan oppia korkeakouluissa ja työelämässä?
- Millä tavoin eettinen kestävyys ja hyvä elämä liittyvät toisiinsa?

VIMEOssa järjestettävä tapahtuma on kaikille avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan kevään mielenkiintoisimpaan keskusteluun!

Tapahtuma järjestetään VIMEOssa. Pääset mukaan alla olevasta linkistä.

Stream key: eead2d7c-26e4-4a0d-af0e-ace1479ec251

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Liikunnanohjaajan tutkintonimike ei kerro tarpeeksi asiantuntijuudesta4.5.2021 11:54:07 EEST | Blogi

Liikunta-alalla on jo pitkään kipuiltu ongelmallisten tutkintonimikkeiden kanssa. Liikunta-alan ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut on asiantuntija, jolla on valmiudet toimia vastuullisissa tehtävissä liikunnan, hyvinvoinnin ja urheilun toimialoilla. Tällä hetkellä liikunnanohjaaja (AMK) -tutkintonimike kuitenkin pelkistää koulutuksen tavoitteita ja sisältöjä mielikuvissa liian suppeiksi jättäen asiantuntija- ja kehittämisosaamisen näkymättömiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme