Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ketkä ovat ansioituneet tänä vuonna kulttuurin saralla Vaasassa?

Jaa

Vaasan kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta myöntää vuosittain Kulttuuripalkinnon ja Nuori kulttuuritekijä -stipendin. Kaupunkilaisilta pyydetään ehdotuksia palkintojen saajiksi viimeistään 19.10.

Kulttuuripalkinto jaetaan vuosittain tunnustuksena henkilölle tai ryhmälle, joka on tehnyt merkittävää ja näkyvää työtä omalla kulttuurin alallaan Vaasan kaupungin hyväksi.

Nuori kulttuuritekijä -stipendi jaetaan kannustimena nuorelle lahjakkaalle ja aktiiviselle kulttuuriharrastajalle tai -ryhmälle, joka on osoittanut suurta potentiaalia omalla kulttuurin alallaan. Stipendin saaja on toiminut persoonallaan ja työskentelyllään myös innoittajana muille nuorille kulttuurin harrastajille. Stipendi voidaan myöntää alle 25-vuotiaalle vaasalaiselle nuorelle tai nuorten ryhmälle.

Palkintojen saajat julkistetaan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12. klo 15 kaupungintalolla.

Ehdotukset pyydetään lähettämään viimeistään perjantaina 19.10.2018 sähköpostitse sanna.bondas@vaasa.fi tai osoitteella: Kulttuuripalvelut / Sanna Bondas, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna Bondas, kulttuuripäällikkö
Vaasan kaupunki, Kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 040 139 4048, sanna.bondas@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme