Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keusoten alueen koronatilanne ennallaan – koronarokotukset jatkuvat

Jaa

Keusoten alueen koronatilanne on säilynyt viime viikkojen tasolla. Laboratoriotestivarmennettuja koronatapauksia viime viikolla oli 729, joka on hieman vähemmän kuin aiempina viikkoina. Ilmaantuvuus on myös hieman laskusuunnassa ollen 795 / 100 00 / 14vrk.

Koronaa esiintyy kuitenkin väestön keskuudessa runsaasti. Koronan vakavien tautimuunnosten välttämiseksi on edelleen tärkeää huolehtia riittävästä koronarokotesuojasta. Keusote jatkaa neljänsien koronarokotteiden antamista kaikissa alueemme rokotuspisteissä suositusten mukaisesti.

Tällä viikolla käynnistyi perusterveiden 60–69-vuotiaiden neljännet koronarokotukset. Myös aiempien ryhmien, 70–79-vuotiaiden perusterveiden ja 18–69-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien, rokotukset jatkuvat.

Neljännet koronarokotukset sujuneet hyvin

Keusoten alueella neljänsien koronarokotteiden antaminen on sujunut hyvin. Aikoja on saatavilla hyvin kaikille alueemme rokotuspisteille ja niille on kysyntää. Koronarokotuspisteille ei ole muodostunut ruuhkaa.

80 vuotta täyttäneistä ikäihmisistä neljännen koronarokotteen on saanut 69,8 % väestöstämme. 75–79-vuotiaista neljännen rokotteen on saanut 43,5 % ja 70–74-vuotiaista 34,9 %.

Koronarokotteita ilman ajanvarausta lauantaina 20.8.

Koronarokotteita annetaan ilman ajanvarausta Keusoten alueen rokotuspisteissä lauantaina 20.8. klo 8.30–15. Voit tulla hakemaan koronarokotteen miltä tahansa alueemme koronarokotuspisteeltä. Lasten 5–12-vuotiaiden rokotuksia annetaan vain Hyvinkään Willan rokotuspisteellä, muissa pisteissä rokotetaan yli 12-vuotiaita ja aikuisia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen päätöksiä 14.9.2215.9.2022 13:16:27 EEST | Tiedote

Aika 14.9.2022, klo 15:00 Paikka Järvenpää, Järvenpää-talo Käsitellyt asiat § 97 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksessa. Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan. § 98 Tiedoksi Esitys: Aluehallitus päättää merkitä asiat tiedoksi. Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan. § 99 Hyvinvointialueen johtajan valinta Esitys: Aluehallitus päättää että asia käsitellään puheenjohtajan selostuksen pohjalta ilman viranhaltijan esitystä ja että puheenjohtajan ehdotus on käsittelyn pohjana eikä vaadi kannatusta. Lisäksi aluehallitus päättää esittää aluevaltuustolle, ​että aluevaltuusto päättää suorittaa hyvinvointialuejohtajan virkavaalin,​ virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa,​ todeta, ​että valinta on ehdollinen siihen asti, ​kunnes valittu on esittänyt terveydentilastaan hyväksyttävän todistuksen Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan. § 100 Johtajien pätevyysvaatimukset

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme