Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusoten kotihoidon ja etähoivan puhelinpalveluihin muutoksia

Jaa
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen (Keusote) säännöllisen kotihoidon ja etähoivan asiakkaita ja omaisia palvellaan jatkossa keskitetyssä puhelinpalvelussa, joka toimii takaisinsoittoperiaatteella. Puhelinnumerot eivät kuitenkaan muutu.

Keskitetty puhelinpalvelu otetaan käyttöön, jotta kotihoidon ja etähoivan tavoitettavuus paranee. Etähoivan ja kotihoidon asiakkaat ja omaiset soittavat jatkossakin tuttuihin puhelinnumeroihin, joista puhelu yhdistyy takaisinsoittopalveluun.

Säännöllisen kotihoidon ja etähoivan palveluajat

Säännöllisessä kotihoidossa soitetaan oman tiimin puhelinnumeroon, jossa takaisinsoittopalvelu on käytössä ma–pe klo 7.30–14.00. Muina aikoina (ma–pe klo 14.00–22.00, la–su klo 7.00–22.00) käytössä ei ole takaisinsoittopalvelua, vaan puheluihin vastaa kotihoidon tiimin työntekijä.

Etähoivan puhelinpalvelu (p. 050 497 2759) on avoinna ma–su klo 7.00–21.00, ja siinä on käytössä takaisinsoittopalvelu.

Kun puhelinpalveluun soittaa, kuulee nauhoitteen, jossa kerrotaan takaisinsoittopyynnön jättämisestä. Puhelin tulee sulkea vasta nauhoitteen jälkeen, jotta takaisinsoittopyyntö rekisteröityy. Järjestelmä tallentaa puhelinnumeron automaattisesti. Jos soittaa salaisesta puhelinnumerosta tai haluaa takaisinsoiton toiseen puhelinnumeroon, näppäillään puhelinnumero seuraamalla nauhoitteen ohjeita.

Lisätietoja:

Kirsi Lehtonen-Pulli, kotihoidon koordinoiva esimies
p.050 497 2061

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajaksi Irma Pahlman26.5.2023 18:02:25 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti kokouksessaan 25.5.23 myöntää aluevaltuuston puheenjohtajalle Eemeli Peltoselle eron puheenjohtajan luottamustoimesta. Eemeli Peltonen jätti eronpyynnön aluevaltuuston puheenjohtajan tehtävästä tultuaan valituksi eduskuntaan huhtikuun vaaleissa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Keusoten valtuutettuna pitkään toiminut Irma Pahlman (sd.).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme