Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kevään liikuntakursseille puoleen hintaan

Jaa

Liikuntakurssien kevätkauden puoliväli saavutetaan viikolla 11, josta lähtien kurssien osallistumismaksut puolittuvat maanantaista 12. maaliskuuta alkaen.

EasySportia Töölön kisahallissa, kuva; Jonna Pennanen
EasySportia Töölön kisahallissa, kuva; Jonna Pennanen

Vapaita paikkoja löytyy mm. lasten EasySport -toiminnassa.

Myös senioreille suunnatuilla liikuntakursseilla, kuten ohjatuissa kuntosaliryhmissä, ja jumpissa on vielä tilaa uusille asiakkaille.

Työikäisten tarjonnassa vapaita paikkoja on puolestaan jumpissa ja kuntosaliryhmissä. Saatavilla on myös sekä senioreiden ja työikäisten jumppakortteja, joilla voi osallistua arkipäivisin peräti 30 salijumppaan ympäri kaupunkia.

Katso kohderyhmäkohtainen kurssitarjonta, hinnat ja ilmoittautumisohjeet sähköisen asioinnin sivulta https://asiointi.hel.fi. Liikuntakurssit löytyvät asiointipalvelusta klikkaamalla: Kulttuuri ja vapaa-aika > Liikuntapalveluiden kurssi-ilmoittautuminen.

Kurssitiedot on myös www-sivuilla, osoitteessa www.hel.fi/liikuntakurssit

Avainsanat

Kuvat

EasySportia Töölön kisahallissa, kuva; Jonna Pennanen
EasySportia Töölön kisahallissa, kuva; Jonna Pennanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin kaupunginmuseo sai kunniamaininnan Vuoden eurooppalainen museo -kilpailussa14.5.2018 09:36Tiedote

Helsingin kaupunginmuseo sai kunniamaininnan (Special Commendation) kansainvälisessä European Museum of the Year -kilpailussa. Tuomariston perusteluissa mainitaan, että kaupunginmuseo on lämmin, helposti lähestyttävä museo, jossa yhteistoiminta kaupunkilaisten kanssa on otettu tärkeäksi periaatteeksi. Tuomariston mukaan kaupunginmuseo on innovatiivinen oppimisympäristö, joka käy jatkuvaa vuoropuhelua nostalgian ja vaikeiden aiheiden välillä sekä osoittaa että museokävijällä voi olla monta roolia, ja että yhteiset kokemukset – kuten rakkaus kaupunkiin – voivat yhdistää erilaisia ihmisiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme