Kustannusosakeyhtiö Otava

Kevään nuottikirjoissa huomioidaan myös perheen pienimmät

Jaa

F-kustannus julkaisee keväällä viisi uutta nuottikirjaa. Valikoimassa on huomioitu hyvin myös perheen pienimmät. Ukulele on monen vanhemman onneksi syrjäyttämässä nokkahuilun. Ja nyt tulevaisuuden muusikot pääsevät myös laulamaan Ryhmä Haun tunnusmusiikin tahtiin!

Iisit biisit – Ukulele (ilmestyy 14.3.) 

Trendikäs soitin on valloittanut Suomen – tähän kirjaan on koottu helppoa ohjelmistoa, jota on hauska soittaa. Nokkahuilun haastajaksi kouluissa noussut ukulele on edullinen ja mutkaton soitin, jonka ottaa haltuun kuka tahansa, jopa jo yhdessä päivässä. Kirjassa on sointujen otetaulukot jokaiselle kappaleelle.  

   

Ekat laulut ja lorut (ilmestyy 14.3.)  

Leivon, leivon pulla-lasta. Pulla-laps on taikinasta. Silmät sill’ on rusinasta. Korvat korpun koppurasta. 

Laulut ja lorut ovat ensimmäisiä yhteisiä kommunikaation välineitä pienen vauvan kanssa. Ninka Reitun eloisasti kuvittama kirja sopii pikkulapsiperheille, isovanhemmille ja päiväkoteihin – inspiraatioksi ja muistin virkistykseksi. Kirjaan on koottu ihastuttavia lauluja ja loruleikkejä ensimmäisiin yhteisiin hetkiin. Hauska hupsuttelu ruokkii lapsen luovuutta ja innostaa aikuisetkin yhteisiin naurukohtauksiin! 

 

Suuri toivelaulukirja – lastenlauluja (ilmestyy 21.3.)  

Toivelaulukirjoja on julkaistu jo yli 40 vuotta, kirjoja on myyty yli miljoona kappaletta. Paljon toivottu Lastenlauluja-osan uudistettu laitos sisältää 150 rakastettua laulua pianosovituksineen ja sointumerkkeineen. Mukana on myös leikki- ja esitysohjeita. Lähes jokaiseen kappaleeseen liittyvät lyhyet taustaesittelyt ovat tärkeä osa sarjan menestystä. Lasten takuuvarmaksi suosikiksi nousee ainakin Ryhmä Haun tunnusmusiikin suomennos!  

     

Se biisi kosketti – Laulukirja biisimuistoista (ilmestyy 7.3.)  

”Rakastan matkustaa bussilla, katsella ulos ikkunoista ja haaveilla. Egotripin Matkustaja vie minut aina tuollaiseen hetkeen; olen matkalla tuntemattomaan ja annan elämän viedä." -Haaveilija, 23, Tampere 

Se biisi kosketti on yhteistyössä Teoston kanssa koottu kirja suurista suomalaisista biiseistä ja niihin liittyvistä hetkistä.  Kirja perustuu Teoston toteuttamaan Se biisi kosketti -kampanjaan, jossa suuri yleisö sai jakaa muistoja ja tarinoita itselleen merkittävistä hetkistä, joihin liittyy joku kotimainen biisi. Kirjaan on koottu noin 50:n koskettavan kappaleen melodia ja sointumerkit sekä kappaleisiin liittyvät tarinat. Kaikki kampanjan aikana kerätyt tarinat on julkaistu sebiisikosketti.fi -nettisivustolla. 

   

Pop tänään vol 8 (ilmestynyt 7.2.) 

Suosittu nuottikirja kokoaa yksiin kansiin suomalaisen popmusiikin viime vuosien huippubiisit ja -artistit. Uutuutena mukaan on otettu myös muutamia ulkomaisia jättihittejä. Kirja sisältää noin 35 kappaleen sanat ja melodiat sekä levytystiedot ja kuvia esittäjistä. Mukana muun muassa seuraavat kappaleet:  Despacito (Luis Fonsi feat. Justin Bieber), Mun sydän (Kaija Koo), Jacuzzi (SANNI), Perfect Duet (Ed Sheeran & Beyoncé) ja Monta nimee (Vesala). 

  

Lisätiedot: adele.couavoux@otava.fi  

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi  

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

F-kustannus on osa kustannusosakeyhtiö Otavaa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Otava julkaisee Erkki Liikasen kirjan syksyllä 20196.3.2019 12:26:11 EETTiedote

Erkki Liikanen kuvaa omaelämäkerrallisessa teoksessaan Suomen polkua sodan jaloista Euroopan unioniin. Matka välirauhasopimuksesta Euroopan unionin jäseneksi vei 50 vuotta ja 100 päivää, ja se oli ihmeellinen kasvutarina. Sodan päätyttyä syntyivät suuret ikäluokat, jotka muuttivat Suomea suuresti. Liikanen kuului heistä viimeisiin. Teoksessaan Olin joukon nuorin Liikanen kuvaa myös omaa matkaansa Mikkelin Lähemäeltä Helsinkiin ja edelleen Brysseliin. Kirjassa uskonnollisessa perheessä varttuva nuori mies käy läpi koettelemuksia, löytää elämänsä rakkauden ja lähtee mukaan politiikkaan. 1970- ja 1980-luvuilla Liikanen toimii SDP:n ja valtakunnan sisäpiirissä ja nousee sen jälkeen valtiovarainministeriksi ja suurlähettilääksi Brysseliin. Muistelmat ulottuvat vuoteen 1995, jolloin Suomi liittyi Euroopan unioniin ja Liikasesta tuli ensimmäinen suomalainen komissaari. Toinen osa seurannee, kun tehtävät Euroopassa ovat päättyneet. ”Kuuluin sodanjälkeisten sukupolvien nuorimpiin, ja siksi nämä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme