Messukeskus

Kevään suosikkitapahtuma Lapsimessut avautuu virtuaalisena

Jaa

Kaikkien perheiden suosikkitapahtuma Lapsimessut avautuu verkkomessuina 13.–17.5.2020 osoitteessa www.lapsimessut.fi.

Lapsimessut järjestetään verkossa 13.-17.5. osoitteessa www.lapsimessut.fi. (Kuva: Messukeskus)
Lapsimessut järjestetään verkossa 13.-17.5. osoitteessa www.lapsimessut.fi. (Kuva: Messukeskus)

Lapsimessujen verkkototeutus koostuu samoista elementeistä, joista live-messutkin: mm. näytteilleasettajien tarjouksista, uutuustuotteiden ja -palveluiden esittelyistä, asiantuntijoiden vinkeistä ja monipuolisesta ohjelmasta. Ohjelmassa on videon välityksellä muun muassa musiikki- ja tanssituokioita, lukuhetkiä ja vanhemmuuteen liittyviä luentoja ja tietoiskuja. 

Koronavirustilanteen vuoksi huhtikuulle suunnitellut Lapsimessut on siirretty elokuun lopulle, mutta Lapsimessujen tunnelmaan pääsee siis nyt virtuaalimessujen kautta. 

– Lapsimessut on kävijöiden odottama ja rakastama tapahtuma, joten koimme tärkeäksi, että saamme sen perheiden iloksi jo tänä keväänä virtuaalisesti, vaikkei juuri nyt suuria yleisötapahtumia saakaan järjestää livenä, toteaa Lapsimessujen myyntiryhmäpäällikkö Anna Suominen.  

Lapsimessujen kanssa samaan aikaan järjestetään useita muitakin tapahtumia, jotka näkyvät myös tulevilla verkkomessuilla. HupiCon esittelee harrastusmahdollisuuksia, tuotteita ja palveluita koululaisille, OutleExpo eri tuoteryhmien kovimpia tarjouksia, Lähiruoka & luomu lähellä tuotettua ja ekologista ruokaa ja Eläinystäväni lemmikeille ja lemmikkien omistajille suunnattuja tuotteita. Viimeksi messukokonaisuudessa vieraili yli 60 000 kävijää, ja nyt sama joukko kutsutaan kokemaan messut tarjouksineen ja ohjelmineen verkossa.

– Lapsimessuihin pääsee tutustumaan verkossa kaikkina päivinä keskiviikosta sunnuntaihin 13.–17.5. maksutta. Ennakkotietoja verkkomessujen tarjonnasta kerrotaan muun muassa Lapsimessujen omilla Facebook-sivuilla, Suominen vinkkaa.   

Lapsimessut verkossa 13.-17.5.2020: www.lapsimessut.fi, FB @Lapsimessut, #lapsimessut2020

Lapsimessut ja samaan aikaan järjestettävät Lähiruoka & luomu, HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni (la – su) livetapahtumana Messukeskuksessa 21.–23.8.2020

Vuosittain järjestettävät Lapsimessut esittelee tuotteet ja palvelut odotuksesta eskarivuosiin lapsiperheille, odottajille ja perheen perustamista suunnitteleville ja HupiCon harrastusmahdollisuuksia ja tekemistä alakouluikäisille. 

Lisätietoja:

Lapsimessut, Anna Suominen, myyntiryhmäpäällikkö, p. 040 503 2026, anna.suominen@messukeskus.com 

Lapsimessut, Antti Karjunen, tiedottaja, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Lapsimessut järjestetään verkossa 13.-17.5. osoitteessa www.lapsimessut.fi. (Kuva: Messukeskus)
Lapsimessut järjestetään verkossa 13.-17.5. osoitteessa www.lapsimessut.fi. (Kuva: Messukeskus)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme