MessukeskusMessukeskus

Kevätmessujen asumisen tapahtumasta Asu ja Remontoi

Jaa

Kevätmessujen yhteydessä järjestettävä Oma Koti -tapahtuma uudistuu, ja sen sisällössä nousevat aiempaa enemmän pintaremontointiin ja rakenteelliseen sisustamiseen liittyvät tuotteet ja palvelut. Samalla uudeksi nimeksi muuttuu Asu & Remontoi, joka kuvaa paremmin tapahtuman entistä monipuolisempaa tarjontaa. Asu & Remontoi järjestetään 4.–7.4.2019 Messukeskuksessa Helsingissä osana Kevätmessuja.

Osana Kevätmessuja järjestettävä asumisen tapahtuma, Oma Koti, uudistuu ja esittelee jatkossa entistä enemmän pintaremontointiin sekä rakenteelliseen sisustamiseen kuuluvia tuotteita ja palveluita. Myös tapahtuman nimi muuttuu ja on jatkossa Asu & Remontoi. Tapahtuman täydentyy nyt Asu & Inspiroidu -alueella, johon rakennettavista mallihuoneista saa konkreettisia sisustusideoita ja remonttivinkkejä. Mallihuoneisiin käytettyjen materiaalien tuotetiedot ovat kätevästi esillä, jolloin jokainen vierailija voi napata omat suosikkinsa talteen remontointia ja sisustusta ajatellen.

Laajempi sisältö, kuvaavampi nimi

Messuilta löytyy paljon tarjontaa kaikenlaisille kotiremontoijille, sisustajille, kunnostajille ja rakentajille, ei vain omakoti- ja pientaloasujille, kuten aiempi nimi saattoi antaa viitteitä. Asu & Remontoi -tapahtumasta on helppo löytää ideoita ja tietoa esimerkiksi kerrostaloasunnon remonttiin ja sisustukseen, mutta samalla löytyy edelleen laajasti tietoa myös muun muassa erilaisista talopaketeista, ovi-, ikkuna- ja keittiövalmistajista sekä aurinkoenergiasta ja maa- ja ilmalämpöpumpuista.

”Koska sisältö on entistä laajempaa, oli tarpeen muuttaa myös tapahtuman nimeä”, toteaa myyntiryhmäpäällikkö Riikka Telin Messukeskuksesta. ”Asu & Remontoi kuvaa paremmin tapahtuman sisältöä. Kävijän ei tarvitse olla omakotiasuja tullakseen messuille, vaan täältä löytyy tietoa ja asiaa pienempäänkin tarpeeseen”.

Messuille rakentuu ensimmäistä kertaa oikea Kotipiha

Sisätilojen mallihuoneiden lisäksi tapahtumaan rakennetaan ensimmäistä kertaa Kotipiha terasseineen, autotalleineen ja kasveineen. Kotipiha toteutetaan valmiista, suoraan toimittajilta hankittavista elementeistä ja taimista, joten kokonaisuuden tai sen osien toteuttaminen omaan pihaan on helppoa. Mallipihan toteuttaa Kevätmessujen Ideapuutarhan ja Mökkipihan suunnittelijat Tanja Nieminen ja Tiina Holmberg Puutarhaetsivistä.

Asu & Remontoi -tapahtumassa mitellään jälleen suomenmestaruudesta, kun Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailut kisataan 4.–6.4.2019. Arvostettu ruuanlaiton ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu tuo tapahtumaan lisää menoa ja meininkiä.

Lisätietoja:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Kuvia edellisen vuoden tapahtumasta: http://messukeskus.mediabank.fi

Asu & Remontoi järjestetään osana Kevätmessuja 4.–7.4.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Samanaikaisesti järjestetään myös Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta, Lähiruoka & Luomu sekä perjantaina ja lauantaina järjestettävä Lautasella-tapahtuma.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Habitaren 2019 Kansainvälinen Ystävä Alberto Alessi: Suomalainen ja italialainen muotoilu ovat toistensa vastakohtia, ja siksi sopivat niin hyvin yhteen17.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Tunnetun italialaisen designtalo Alessin pääjohtaja Alberto Alessi on Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2019. Suomalaisen muotoilun kanssa pitkään toiminut Alessi valitsee Habitaren kiinnostavimmat sisällöt ja pitää keynote-puheenvuoronsa keskiviikkona 11.9.2019. Habitare on avoinna Messukeskuksessa Helsingissä 11.–15.9.2019. Italiassa 1921 perustettu Alessin muotoilutalo on yksi maailman tunnetuimpia yrityksiä muotoilun kentällä. Alessin yli tuhannen tuotteen valikoimaan kuuluu paljon kodin esineitä, kuten astioita ja keittiötarvikkeita, ja monet ovat saavuttaneet ikonisen maineen nykymuotoilussa. Tuotteiden suunnitteluun on vuosien saatossa osallistunut yli kolmesataa muotoilijaa – joukossa myös monia suomalaisia. ”Arvioimme Alessin tuotteiden menestystä neljällä muuttujalla, joita ovat tuotteen funktio, aistinvarainen kuvitteellinen muisti, viestintä ja kieli, sekä hinta. Korkein mahdollinen pistemäärä on 20 pistettä, ja korkein Alessin tuotteen saama pistemäärä on 18 pistettä. Se on

Vuoden Huiput -näyttely Habitareen12.4.2019 10:00:00 EESTTiedote

Parasta suomalaista luovaa suunnittelua esittelevän Vuoden Huiput -kilpailun voittajien näyttely nähdään jälleen ensi syksynä Habitaressa Messukeskuksessa 11.–15.9.2019. Suomen merkittävimmän luovan suunnittelun kilpailun voittajat julkistettiin eilen. Grafian järjestämä Vuoden Huiput on parasta suomalaista mainontaa ja muotoilua palkitseva, vuodesta 1980 järjestetty kilpailu. Viime vuoden luovan suunnittelun parhaimmisto palkittiin eilen Vuoden Huiput 2018 -gaalassa. Voittajatyöt esitellään jälleen omana näyttelynään Habitaressa syyskuussa. Habitaren Vuoden Huiput 2018 -näyttelyssä nähdään noin 61 työtä, 15 eri sarjan parhaat. Kilpailun kaikkien sarjojen pääpalkinnon, Grand Prixin, sai TBWA:n Helsingin Sanomille suunnittelema Land of Free Press. Kampanjan luovasta suunnittelusta TBWA\Helsingillä vastasivat mm. Sami Kelahaara, Jyrki Poutanen ja Erno Reinikainen. ”Älykäs ajatus, nopea ja erinomaisesti ajoitettu toteutus, usko minimalismin ja kiteytetyn sanoman voimaan sekä halu vaikutta

Matkamessut yhteistyöhön Maata pitkin -matkamessujen kanssa8.4.2019 13:00:00 EESTTiedote

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut aloittaa yhteistyön Maata pitkin -matkamessujen kanssa. Ensimmäinen yhteinen hanke on 5.5. Maata pitkin -matkamessut. Taustalla on Matkamessujen tahto tarjota tietoa ja inspiraatiota kaikille matkailijoille, sekä tavoittaa uusia kohderyhmiä. Matkamessut ovat toimillaan edistäneet vastuullista ja kestävää matkailua jo pitkään, ja esimerkiksi SMALin luoma kestävän matkailun Helsinki Declaration allekirjoitettiin ensimmäistä kertaa Matkamessuilla yli 10 vuotta sitten. Muuttuvassa maailmassa toimia on kuitenkin lisättävä, ja Matkamessut haluavat tarjota tietoa myös vaihtoehtoisista matkustusmuodoista kiinnostuneille matkailijoille. Yhtenä toimenpiteenä on yhteistyö Maata pitkin -matkamessujen kanssa. Toukokuussa Helsingissä järjestettävään tilaisuuteen kokoontuu maata pitkin matkustamiseen liittyviä toimijoita jakamaan tietoa ja inspiraatiota esimerkiksi juna- ja pyörämatkailusta. Yhteistyön myötä Matkamessut tuo tilaisuuteen muun

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme