MessukeskusMessukeskus

Kevätmessujen asumisen tapahtumasta Asu ja Remontoi

Jaa

Kevätmessujen yhteydessä järjestettävä Oma Koti -tapahtuma uudistuu, ja sen sisällössä nousevat aiempaa enemmän pintaremontointiin ja rakenteelliseen sisustamiseen liittyvät tuotteet ja palvelut. Samalla uudeksi nimeksi muuttuu Asu & Remontoi, joka kuvaa paremmin tapahtuman entistä monipuolisempaa tarjontaa. Asu & Remontoi järjestetään 4.–7.4.2019 Messukeskuksessa Helsingissä osana Kevätmessuja.

Osana Kevätmessuja järjestettävä asumisen tapahtuma, Oma Koti, uudistuu ja esittelee jatkossa entistä enemmän pintaremontointiin sekä rakenteelliseen sisustamiseen kuuluvia tuotteita ja palveluita. Myös tapahtuman nimi muuttuu ja on jatkossa Asu & Remontoi. Tapahtuman täydentyy nyt Asu & Inspiroidu -alueella, johon rakennettavista mallihuoneista saa konkreettisia sisustusideoita ja remonttivinkkejä. Mallihuoneisiin käytettyjen materiaalien tuotetiedot ovat kätevästi esillä, jolloin jokainen vierailija voi napata omat suosikkinsa talteen remontointia ja sisustusta ajatellen.

Laajempi sisältö, kuvaavampi nimi

Messuilta löytyy paljon tarjontaa kaikenlaisille kotiremontoijille, sisustajille, kunnostajille ja rakentajille, ei vain omakoti- ja pientaloasujille, kuten aiempi nimi saattoi antaa viitteitä. Asu & Remontoi -tapahtumasta on helppo löytää ideoita ja tietoa esimerkiksi kerrostaloasunnon remonttiin ja sisustukseen, mutta samalla löytyy edelleen laajasti tietoa myös muun muassa erilaisista talopaketeista, ovi-, ikkuna- ja keittiövalmistajista sekä aurinkoenergiasta ja maa- ja ilmalämpöpumpuista.

”Koska sisältö on entistä laajempaa, oli tarpeen muuttaa myös tapahtuman nimeä”, toteaa myyntiryhmäpäällikkö Riikka Telin Messukeskuksesta. ”Asu & Remontoi kuvaa paremmin tapahtuman sisältöä. Kävijän ei tarvitse olla omakotiasuja tullakseen messuille, vaan täältä löytyy tietoa ja asiaa pienempäänkin tarpeeseen”.

Messuille rakentuu ensimmäistä kertaa oikea Kotipiha

Sisätilojen mallihuoneiden lisäksi tapahtumaan rakennetaan ensimmäistä kertaa Kotipiha terasseineen, autotalleineen ja kasveineen. Kotipiha toteutetaan valmiista, suoraan toimittajilta hankittavista elementeistä ja taimista, joten kokonaisuuden tai sen osien toteuttaminen omaan pihaan on helppoa. Mallipihan toteuttaa Kevätmessujen Ideapuutarhan ja Mökkipihan suunnittelijat Tanja Nieminen ja Tiina Holmberg Puutarhaetsivistä.

Asu & Remontoi -tapahtumassa mitellään jälleen suomenmestaruudesta, kun Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailut kisataan 4.–6.4.2019. Arvostettu ruuanlaiton ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu tuo tapahtumaan lisää menoa ja meininkiä.

Lisätietoja:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Kuvia edellisen vuoden tapahtumasta: http://messukeskus.mediabank.fi

Asu & Remontoi järjestetään osana Kevätmessuja 4.–7.4.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Samanaikaisesti järjestetään myös Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta, Lähiruoka & Luomu sekä perjantaina ja lauantaina järjestettävä Lautasella-tapahtuma.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme