MessukeskusMessukeskus

Kevätmessujen uusi Trendikoti esittelee neljä ajankohtaista sisustustrendiä ja tarjoilee inspiraatiota matalalla kynnyksellä

Jaa
Kevätmessujen uutuuksiin lukeutuu sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapion suunnittelema Trendikoti, joka esittelee kokemuksellisen ja inspiroivan kaupunkikodin. Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tapahtumakokonaisuus aloittaa kevään Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023.
Kevätmessujen uuden Trendikodin suunnittelijan Malla Tapion lähtökohtana on luoda innostava ympäristö, josta voi poimia ideoita matalalla kynnyksellä.
Kevätmessujen uuden Trendikodin suunnittelijan Malla Tapion lähtökohtana on luoda innostava ympäristö, josta voi poimia ideoita matalalla kynnyksellä.

Ensimmäistä kertaa Kevätmessuilla nähtävä Trendikoti esittelee neljä ajankohtaista sisustustrendiä ja näyttää esimerkein, miten trendit kääntyvät ideoiksi ja inspiraatioksi oman kodin sisustukseen. Trendikodin suunnittelijan Malla Tapion lähtökohtana on luoda innostava ympäristö, josta voi poimia ideoita matalalla kynnyksellä.

”Haluaisin Trendikodin olevan paikka, joka toimii inspiraation lähteenä ja jossa voi tehdä oivalluksia. Tyyliin: hetkinen, minullahan on jo tällainen, ja jos laitan sen vähän eri tavalla esille, se näyttääkin erilaiselta. Pienetkin sisustusmuutokset tuovat iloa koteihimme”, Tapio kertoo suunnittelun lähtökohdista.

Neljästä kodissa esiteltävästä trenditeemasta nostetaan esiin kaikkia perheenjäseniä puhuttelevia asioita. Lapsille ja kotieläimet saavat omat kalusteet ja tilat, ja parvekkeesta tulee kodin keidas, jossa voi ladata akkuja. Esillä on myös runsaasti uutuustuotteita ja uutta teknologiaa esimerkiksi keittiöön tarjoavat monesta kokkausohjelmasta tutut vakuumi- ja lämpölaatikot.

Trendeissä korostuvat nyt turvallisuus, hyvinvointi, vastuullisuus ja arjen sujuvuus

Trendikodissa nähtävät neljä trendiä on nimetty niiden taustalla vaikuttavien megatrendien ja arvojen mukaan. Mukana on mummolasta tai lapsuuden kodista 80–90-luvun koristeellisia yksityiskohtia poimiva Uuden ajan nostalgia, jossa uusi aika näkyy aikakausien tyylien, värien ja kuosien rohkeassa yhdistelyssä. Retrosti skandi -trendissä puhdaslinjaisuus ja selkeä vaaleus saavat rinnalleen tummempia sävyjä. Pieni ripaus putkirunkoisia kalusteita tai vintage-valaisin tuo retrohenkeä olematta liian alleviivaavia.

Arjen luksus -trendi tuo esiin muutoksia, joita pandemian jälkeinen elämä tuonut. Monelle se tarkoittaa pysyvää kompaktia työtilaa kotona. Tilat muuntautuvat moneksi arjen keskellä, makuuhuoneisiin luodaan hotellimaisuutta ja kylpyhuoneisiin kotispa-tunnelmaa. Neljäs trendi Kotoisa hyvinvointi nojautuu vastuullisuuteen, hiilineutraaliuteen ja uusiutuviin materiaaleihin. Kierrättäminen on tullut jäädäkseen, yhä useammat meistä saavat iloa kasveista ja viljelystä, persoonallisuus ja oma historia näkyvät kodissa.

”Trendeissä korostuvat nyt turvallisuus, hyvinvointi, vastuullisuus, sosiaaliset kohtaamiset, arjen sujuvuus, lupa olla persoonallinen. Trendit ovat sallivia ja sekoittuvat keskenään”, Malla Tapio kertoo.

Rohkeana värienkäyttäjänä tunnettu suunnittelija lupaa, että Trendikodissa nähdään runsas väripaletti. Jokainen trendi tarjoaa oman värimaailmansa, joten mukana on skandinaavista vaaleaa, värikästä retroa, vaaleanvihreää ja seinäpintoja punaisen eri sävyissä.

Malla Tapion trendiluento kuullaan Kevätmessujen Trendilavalla torstaista sunnuntaihin klo 13.

Lisätiedot:

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus, p. 040 559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com

Kevätmessut järjestetään 30.3.–2.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Kokonaisuudessa ovat mukana Kevätpuutarha-, Asu & Remontoi-, Oma Mökki-, Sisusta-, Lähiruoka & luomu- sekä Golfmessut ja OutdoorExpo-tapahtumat. | www.kevatmessut.fi  | facebook.com/kevatmessut | @kevatmessut_official | #kevatmessut2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus, p. 040 559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com

Kuvat

Kevätmessujen uuden Trendikodin suunnittelijan Malla Tapion lähtökohtana on luoda innostava ympäristö, josta voi poimia ideoita matalalla kynnyksellä.
Kevätmessujen uuden Trendikodin suunnittelijan Malla Tapion lähtökohtana on luoda innostava ympäristö, josta voi poimia ideoita matalalla kynnyksellä.
Lataa
Sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapion suunnittelema Trendikoti esittelee kokemuksellisen ja inspiroivan kaupunkikodin pandemian jälkeisessä ajassa.
Sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapion suunnittelema Trendikoti esittelee kokemuksellisen ja inspiroivan kaupunkikodin pandemian jälkeisessä ajassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP Pää pyörällä liven uudessa jaksossa vieraina MotoGP:n tekniikkataituri Erkki Siukola ja Dakar-konkari Tarmo Jormakka24.3.2023 12:09:25 EET | Tiedote

Motoristien oma ajankohtaisohjelma MP Pää pyörällä live kertoo moottoripyöräalan tärkeimmät kuulumiset, uutuudet ja tapahtumat. Uusimmassa jaksossa sukelletaan kilpamoottoripyöräilyn maailmaan fiilistellen alkavaa MotoGP:n MM-sarjaa ja kotoista Päijänteen ympäriajoa. Studiota isännöi tuttuun tapaan mp-alan moniottelija Niko Kantola.

KUTSU Kevätmessujen lehdistötilaisuuteen 30.3. klo 9 ja messuille21.3.2023 09:30:00 EET | Kutsu

Tervetuloa uudistuneille Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 30.3.–2.4.2023 aloittamaan kevätkausi, kuulemaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu. Kevätmessut pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme