MessukeskusMessukeskus

Kevätmessut – lähtölaukaus kevääseen

Jaa

Sunnuntaina päättyneet Kevätmessut oli hyvä startti kevääseen. Suurin osa Kevätmessujen kävijöistä etsi messuilta tietoa, ideoita ja vinkkejä pihaan, puutarhaan ja pieneen kodin ja mökin kunnostukseen. Messujen tuoteryhmistä eniten kiinnostivat kukat, siemenet ja hyötykasvit ja toiseksi eniten sisustustuotteet. Nelipäiväinen tapahtuma kokosi messuille yhteensä 53 000 kävijää.

Tikkurila Oyj:n kuluttajapuolen markkinointipäällikkö Heidi Hirvelä toteaa, että Kevätmessut on ollut hyvä startti keväälle.

”Väkeä on käynyt osastolla paljon ja myös meidän Raksanurkassa pitämämme työnäytös on vetänyt hyvin katsojia. Lumien sulaessa aletaan suunnitella erilaisten ulkopintojen maalausta ja moni onkin tullut kysymään neuvoa ihan valokuvan kanssa”, Heidi Hirvelä toteaa.

Tikkurila oli valmistautunut messuille hyvin. Osastolle oli valittu väki siten, että osaamista on mahdollisimman laajasti sokkeleiden pinnoittamisesta värisuunnitteluun.


”80 % osastolla vierailleista kävijöistä on hakenut apua ja ideoita ulkopintojen käsittelyyn”, kertoo Tikkurila Oyj:n teknisen tuen päällikkö Rami Kuparinen. ”Suurimpaan osaan kysymyksistä meillä on ollut asiantuntija paikalla, ja muutaman asiakkaan kanssa jatkamme juttua vielä messujen jälkeenkin, Kuparinen toteaa”.

Puutarhapuolella Viihtyisä piha on ollut messuilla jo kymmenettä kertaa. 17 viheralan toimijan yhteisosastolla on ollut hyvä tunnelma heti messujen alusta saakka.

”Messuilla on ollut vilkasta jo torstaista alkaen ja saamamme palaute on ollut hyvin positiivista”, kertoo Viihtyisä pihan osaston koordinoinnista vastannut toimitusjohtaja Jukka Laasonen.

Palkintoja ja tunnustuksia

Kevätmessuilla jaettiin useita palkintoja ja tunnustuksia. Suomen Messusäätiön lahjoittaman 2 000 euron suuruisen Vuoden lähiruokateko -palkinnon saivat pälkäneläisen Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio. Messuille järjestetyn Vuoden Kokki -kilpailun voitti Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista ja Vuoden Tarjoilija -tittelin Heidi Martikainen ravintola Farangista.

Viiden messun kokonaisuus Kevätmessut – eli Kevätpuutarha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu – järjestettiin 4.–7.4.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Perjantaina ja lauantaina järjestettiin myös erikoisruokavalioihin keskittyvä Lautasella-tapahtuma.

Messukeskuksen seuraava yleisötapahtuma on 12.–24.4. järjestettävä Lapsimessut, joka on Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma. Lapsimessujen kanssa samaan aikaan järjestetään myös maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevän ELMA, shoppailutapahtuma OutletExpo ja kouluikäisten harrastusmahdollisuuksia esittelevä HupiCon kanssa. Lauantaista sunnuntaihin avoinna on myös lemmikkitapahtuma Eläinystäväni.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Kevätmessut on Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen ja remontoinnin, mökkeilyn ja puutarhanhoidon sekä piensisustamisen ja lähiruuan tapahtumakokonaisuus. Seuraavan kerran Kevätmessut järjestetään2.–5.4.2020. www.kevatmessut.fi

 Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnSec 2019 esittelee uudet innovaatiot ja pureutuu turvallisuusjohtamiseen14.6.2019 13:29:39 EESTTiedote

Joka toinen vuosi järjestettävä johtava turvallisuusteknologian ja -palvelujen foorumi FinnSec 2019 on julkaissut ohjelmansa. Tarjolla on tietoa muun muassa digitalisaatiosta, turvallisuusjohtamisesta ja kansainvälisen pelastustoiminnan resurssien hyödyntämisestä. Uudet turvallisuusalan innovaatiot esitellään lyhyissä esittelyissä ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä. Road Rescue -näytöksiä tieliikennepelastamisesta voi seurata messualueella molempina messupäivinä. FinnSec 2019 järjestetään 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

HIMSS & Health 2.0 European Conference kävijäennätykseen – ” Yhteistyön ja tulevaisuustekemisen riemuvoitto”13.6.2019 20:26:39 EESTTiedote

Suomessa ensimmäistä kertaa järjestetty digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019 päättyi Messukeskuksessa torstaina. Tapahtuma kokosi 3 000 lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijaa yli 50 eri maasta. Helsinki järjestämispaikkana ylitti kaikki odotukset, tuloksena suuri onnistuminen ja kävijäennätys.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Messukeskuksessa keväällä 202011.6.2019 14:58:54 EESTTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic kokoavat alojensa ammattilaiset keväällä 2020 Messukeskukseen Helsinkiin. Uuteen tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat ensimmäistä kertaa muovialan PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Pack. Tapahtumat järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa. Pakkausalan tapahtuma PacTec tuo esille pakkausten merkityksen sekä pakkausteknologian uusimpia mahdollisuuksia ja innovaatioita teemallaan Pakkaus on hyvästä. Pakkaukset ovat keskeisessä roolissa kuluttamissamme tuotteissa, ja uusimman pakkausteknologian hyödyntäminen mahdollistaa myös pakkausten jatkuvuuden ja kestävyyden takaamisen. Osana tapahtumakokonaisuuden ohjelmaa julistetaan innovaatiokilpailun voittajat. Alan yrityksille suunnattu kilpailu käsittelee ajankohtaista teemaa – vastuullisuutta ja materiaalien uusiokäyttöä elintarvike-,

APCON on fysiikkalajien sulatusuuni - ExtremeRun ja APCON yhdistävät voimansa11.6.2019 07:42:21 EESTTiedote

ExtremeRun-kilpailu täydentää elokuussa järjestettävän fysiikkalajien suurtapahtuma APCONin lajivalikoimaa. Ensimmäinen sisätiloissa järjestettävä ExtremeRun tuo APCONin juoksukisan, jossa reitille rakennetut esteet vaativat juoksukunnon lisäksi ketteryyttä ja voimaa. Muut APCONissa kisattavat lajit ovat fitness ja kehonrakennus, painonnosto, kahvakuulaurheilu, voimanosto, strongman, street workout ja CF throw down. Pohjoismaiden monipuolisin fysiikkalajien tapahtuma APCON järjestetään 23.-25.8. Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme