Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kielikylvyssä vapaita paikkoja haettavana

Jaa

Varhaiskasvatuksen ruotsinkieliseen kielikylpyyn on vapaita paikkoja haettavana. Elokuussa alkavaan kielikylpyopetukseen jäi varsinaisen hakuajan jälkeen kuusi avointa paikkaa, joita voi hakea 15.-26.4.2019.

Elokuussa 2019 alkaa vuonna 2014 syntyneiden lasten kielikylpy Inkerinpuiston ja Huvikummun päiväkodeissa.

Ruotsinkielinen kielikylpy alkaa viisivuotiaana ja jatkuu koko perusopetuksen ajan. Tavoitteena on tarjota äidinkieleltään suomenkielisille lapsille mahdollisuus hankkia vahva ruotsin kielen taito.

Kielikylvyssä lastentarhanopettajat ja lastenhoitajat käyttävät ruotsin kieltä opetuskielenä ja lapset voivat käyttää sekä suomea että ruotsia.

Sähköinen hakemus ja lisätietoja löytyvät osoitteesta www.vaasa.fi/palvelut/ruotsin-kielikylpyopetus-varhaiskasvatuksessa.

Yhteyshenkilöt

palvelupäällikkö Maria Karvonen, puh. 050 325 4821, maria.karvonen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme