Suomen Punainen Risti SPR

Kierrätystavaroilla ja pienellä budjetilla voi sisustaa kokonaisen talon

Jaa

Yhteistyö Porin kaupungin kanssa antoi Suomen Punaisen Ristin Kontti-ketjulle mielenkiintoisen mahdollisuuden. Kontti-ketju pääsee sisustamaan lahjoitustavaroilla Porin Asuntomessuille yhden kokonaisen talon, Villa Karhun.

Kierrätystavaroilla ja pienellä budjetilla voi siis sisustaa kotoisasti ja persoonallisesti vaikka kokonaisen talon. Asuntomessujen päätyttyä sisustustavarat myydään joko Kontti-myymälöissä tai huutokaupat.com avulla.

Kierrätystuotteilla sisustetaan budjettisyistä, ekologisten tai eettisten arvojen vuoksi tai silloin, kun haluaa luoda persoonallisen kodin – tai nämä kaikki yhdessä. Villa Karhussa yhdistyy:

- Ekologisuus – laadukkaan tuotteen voi löytää kierrätettynä; tuotteiden elinkaari pitenee.
- Edullisuus – edullinen sisustus ilman, että joutuu tinkimään kodikkuudesta tai tyylistä.
- Persoonallisuus - värikäs ja boheemin kodikas sisustus kierrätystuotteilla.
- Eettiset arvot: mahdollisuus osallistua Punaisen Ristin auttamistyöhön.

Villa Karhun tuotteita ei hankittu yhdellä ”ostoskerralla” ja sisustamisesta vastaavan Frida Steinerin mukaan kierrätystuotteilla sisustamisessa onkin omat niksinsä, mm:

1. Rakenna aluksi itsellesi selkeä mielikuva siitä, mitä haluat.
2. Tarkastele tuotteiden materiaaleja ja pohdi niiden kestävyyttä tarkoitukseensa.
3. Käytä aikaa etsintään, mutta toimi heti, kun näet haluamasi tuotteen sopivaan hintaan.

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalon valikoimaan voi tutustua messualueella Kontin pop-up myymälässä sekä Porin Kontissa, Paanakedonkatu 20.

Lisätietoja:
Sisustuksen suunnittelija Frida Steiner, puh. 040 044 1265,
frida@visualaddict.fi, http://www.visualaddict.fi

Johtaja Sari Nikkola, Suomen Punainen Risti, Kontti-kierrätystavarataloketju, puh. 040 588 3442, sari.nikkola@punainenristi.fi, https://kontti.punainenristi.fi/

Kontti on Punaisen Ristin kierrätystavaratalo, jossa myydään vain lahjoituksena saatua ehjää ja puhdasta tavaraa. Kontin tulos jaetaan Suomen Punaisen Ristin paikalliseen avustustyöhön ja katastrofirahastoon.

Konttiin rekrytoidaan työnhakijoita, jotka ovat olleet pitkään työttömänä. Työllistämisasioissa Kontti tekee tiivistä yhteistyötä työvoimaviranomaisten kanssa.

Punaisen Ristin Kontti-tavaratalot sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Joensuussa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Punainen Risti SPR
Suomen Punainen Risti SPR
Tehtaankatu 1 a
00140 HELSINKI

https://www.punainenristi.fi/

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan. Inhimillisyyden puolustaminen on yksi järjestön päätavoitteista.

Finlands Röda Kors är en av de största frivilligorganisationerna i Finland. Röda Korset har i uppgift att hjälpa dem som mest är i behov av hjälp såväl i hemlandet som utomlands.

Röda Korset hjälper människor i samband med katastrofer och olyckor och ger utbildning i beredskap. Organisationen uppmuntrar människor att sköta sin hälsa och ta hand om varandra. Att försvara humanitet är en av Röda Korsets huvudmål.

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Punainen Risti SPR

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme