Kiertoa Oy / Kiertonet

Kiertonet avaa yrityksillekin mahdollisuuden realisoida omaisuuttaan poikkeusolojen aikana

Jaa

Poikkeusolot heikentävät yritysten toimintaa ja toimintaympäristöä merkittävästi ja negatiiviset vaikutukset talouteen ovat merkittäviä. Kiertonet.fi avaa sen vuoksi yrityksille mahdollisuuden realisoida omaisuuttaan verkkosivustollaan. Kiertonet on tehnyt tarvittavat verkkosivujen muutokset yritysten omaisuuden myynnin mahdollistamiseksi.

Tarkoituksena on edistää yritysten kiertotaloutta, ja auttaa yrityksiä realisoimaan ylimääräistä tavaraa talouden turvaamiseksi näin vaikeina aikoina.

“Olemme auttaneet julkista sektoria kiertotalouden edistämisessä sekä tavaroiden ja kaluston realisoimisessa talouden hyväksi jo vuosia. Nyt haluamme olla osaltamme tukemassa näissä poikkeusoloissa suomalaista yritystoimintaa ja sen säilyttämistä vakaana”, kertoo Kiertonet.fi -sivustoa ylläpitävän Kiertoa Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kallunki.

"Sen lisäksi, että pidämme kiertotalouden pyörät pyörimässä, haluamme tehdä osamme, että myös kansantalouden pyörät jatkavat pyörimistään", toteaa myynnistä ja markkinoinnista vastaava Teemu Kunto.

Päätöstä palvelun avaamisesta myös yksityisten yritysten käyttöön poikkeustilan ajaksi vauhditti runsas kyselyiden määrä. Myynti on avattu yrityksille perjantaina 27. maaliskuuta.

“Aloitimme välittömästi tarvittavat muutokset palvelun saattamiseksi yritysten käyttöön. Kaikenkokoiset yritykset ovat tervetulleita käyttämään Kiertonetin palvelua poikkeusolojen ajan. Yritysten, joilla on realisoitavaa tavaraa ja halua edistää kiertotaloutta, kannattaa olla välittömästi yhteydessä Kiertonetin myyntiin tai asiakaspalveluun”, Kallunki rohkaisee.

Kiertonet suosittelee, että huutokaupattavien tavaroiden luovutusaika olisi aikaisintaan 14.04.2020 tai sen jälkeen. Tavaraa luovutettaessa tulee kaikin mahdollisin keinoin pyrkiä välttämään lähikontaktien syntymistä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kiertoa Oy / Kiertonet
Vakkurinkatu 1
60320 Seinäjoki

http://kiertonet.fi

Kiertonet.fi on kiertotaloutta edistävä verkkohuutokauppa, jossa julkiset toimijat voivat myydä tarpeetonta omaisuuttaan. Mukana on jo yli 450 julkista organisaatiota – muun muassa yli puolet Suomen kunnista ja kaupungeista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiertoa Oy / Kiertonet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme