Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kiinteistöt tilaavat jatkossakin itse jätekuljetuksensa

Jaa

Vaasan seudun jätelautakunta päätti 11.9.2018, että Vaasan seudulla kiinteistön haltijat järjestävät jatkossakin kiinteistönsä jäteastioiden tyhjennykset ja jätekuljetukset tilaamalla ne suoraan jätekuljetusyrityksiltä. Toisena vaihtoehtona käsiteltiin jätekuljetusten siirtämistä kunnan järjestettäväksi. 

Jätelautakunta käsitteli asiaa kolme vuotta. Käsittelyn varrella tehtiin selvityksiä, miten käytössä oleva malli täyttää nykyisen jätelain vaatimukset. Asukkaille, yrityksille ja muille toimijoille on annettu mahdollisuus ottaa kantaa asiaan.  

Jätelautakunnan päätös tulee voimaan 30 päivän kuluttua, ellei kukaan valita asiasta.  

Yhteyshenkilöt

Jätehuoltopäällikkö Camilla Enell-Öst 
puh. 040 660 4496 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme