UIT - Hakaniemen Musiikkiteatteri

Kiira Korpi tähdittää UIT:n Soitellen soteen! -musiikki-ilottelua

Jaa

Suomalaisen taitoluistelun kirkkain tähti Kiira Korpi tekee uuden aluevaltauksen hyppäämällä Linnanmäen Peacock-teatterin lavalle Uuden Iloisen Teatterin (UIT) kevään 2016 musiikki-ilottelussa.

UIT:n teatterinjohtajan Timo Kärkkäisen mukaan taitoluistelutähti sopii saumattomasti keskelle kotimaisen teatteri- ja tanssitaiteen huippuja.

- Kiiralla on paljon sellaisia valmiuksia, kuten musiikin tulkinta, rytmitaju ja liikkeen sulous, jotka taipuvat estradiviihteen palvelukseen. Ennen kaikkea hänhän on täysiverinen showihminen, joka ei pelkää heittäytyä tai nauraa itselleen. Kiiran pinnan alla lymyilee komedienne, mutta katsotaan, mihin yhteinen matka vie.

Ohjaaja-koreografi Reija Wäre epäilee, että Korpi tulee haastamaan miestanssijat ainakin hypyissä.

- Koreografina minua erityisesti kiinnostaa, millainen liikekieli Kiiralla on ja mitä kaikkea pääsemme yhdessä muiden tanssijoiden kanssa kokeilemaan, Wäre kertoo.

Lavalla sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia

Teatterilavan korkkaavan Korven lisäksi ensimmäistä kertaa Peacockin lavalla nähdään Helsingin Kaupunginteatterissa yleisöjä pitkään hurmannut musikaalikonkari ja komedienne par exellence Riitta Havukainen.

- Minusta on hirveän mukavaa päästä näyttelemään UIT:n jokavuotiseen "riemupakettiin". Parasta olisi, jos pääsisin esittämään Jean S:n kanssa jazzia tai oikein kunnon punaniskakantria. 

Uutena "uittilaisena" lavalle nousee myös musikaalitähti Anna Victoria Eriksson.

Tuttuun tapaan lavalla nähdään myös mm. Suomen suurin näyttelijä, UIT-konkari Jussi Lampi sekä UIT:n luottokomedienne Sari Siikander.
Siikander kertoo, että ensi keväänä luvassa on viihdettä laadulla ja sydämellä.

- Kun meidän tekijäporukkaa katsoo, niin huomaa, että luvassa on varsinainen pitopöytä, josta voi hyvällä omallatunnolla ylensyödä. Meillä ei laihduteta, mitä tulee taitoon ja laatuun, Siikander kommentoi.

Mukana menossa tietenkin myös UIT:n ikioma houseband Jean S.

Ensi-ilta Linnanmäen Peacock-teatterissa ti 17.5.2016.

Lisätietoja:
Sari Siikander
PR-päällikkö
sari@uit.fi
040 5501638
www.uit.fi

Maikku Lähteenmäki
Tuotantojohtaja
maikku@uit.fi
0400 453316
www.uit.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

UIT - Hakaniemen Musiikkiteatteri
UIT - Hakaniemen Musiikkiteatteri
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 756 8070, toimisto(at)uit.fihttp://www.uit.fi

Uusi Iloinen Teatteri on suomalainen vuonna 1978 perustettu viihteellinen teatteri.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta UIT - Hakaniemen Musiikkiteatteri

Kutsu medioille: Tule tapaamaan Uuden Iloisen Teatterin kevätilottelun tähtiä tiedotustilaisuuteen ke 10.5. klo 11.3.5.2017 11:01:12 EESTKutsu

Toivottamme teidät mitä lämpimimmin tervetulleeksi Uuden Iloisen Teatterin Sata lasissa! -musiikki-ilottelun tiedotustilaisuuteen ja tapaamaan kevätrevyymme tähtiä Linnanmäen Peacock-teatteriin ke 10.5. klo 11. Vahvistattehan osallistumisenne viimeistään pe 5.5. mennessä joko terhi@uit.fi tai 050 300 8069. Jos olette kiinnostuneet arvioimaan Sata lasissa! -musiikki-ilottelun ensi-illan, otattehan yhteyttä terhi@uit.fi tai 050 300 8069. Ensi-ilta järjestetään Linnanmäen Peacock-teatterissa ti 16.5. klo 20. Paikkoja rajoitetusti. Tiedotustilaisuuden ohjelma klo 11–11.30 Teatterinjohtaja Timo Kärkkäisen, ohjaaja-koreografi Reija Wäreen ja kapellimestari Antti Paavilaisen sanat sekä katkelmia Sata lasissa! -musiikki-ilottelusta klo 11.30–12.30 Vapaata haastatteluaikaa. Ennen tilaisuutta on tarjolla pientä purtavaa Sketsien, musiikin ja tanssin ilotulitusta – Lavalla Suomen estradi- ja viihdetaiteen huiput Tänä keväänä Peacock-teatterissa ilotellaan talla pohjassa, kun Uusi Iloinen Teatteri