Metsäteollisuus ry

KIIREELLINEN KUTSU Metsäteollisuus ry:n tiedotustilaisuuteen tänään klo 14

Jaa

Metsäteollisuus ry julkistaa tänään uudistukset, joiden avulla se pyrkii varmistamaan Suomen ja suomalaisen metsäteollisuuden menestyksen.

Metsäteollisuus ry julkistaa tänään torstaina 1. lokakuuta uudistukset, joiden avulla suomalainen metsäteollisuus pyrkii mahdollistamaan liiketoiminnan kasvua ja tulevaisuuden investointeja Suomessa. 

Tiedotustilaisuus median edustajille järjestetään Metsäteollisuus ry:n tiloissa osoitteessa Snellmaninkatu 13, 7. kerros (Kruununhaka, Helsinki) kello 14–15.

Tilaisuudessa metsäteollisuuden EU-, ilmasto- ja työelämätavoitteet esittelee Metsäteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Hämälä.

Tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Tilaisuutta voi seurata myös verkkolähetyksenä. Verkkolähetykseen pääsee kirjautumaan tästä linkistä:

https://cloud.webcast.fi/metsateollisuus/2020_0110_tiedotustilaisuus/

Verkkolähetys taltioidaan, ja se on myöhemmin katsottavissa Metsäteollisuus ry:n verkkosivuilta www.metsateollisuus.fi.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Viestintäpäällikkö Sarianna Toivonen, p. 041 540 5868, sarianna.toivonen@forestindustries.fi.

Suomi on maailman suurimpia sellun, paperin ja kartongin tuottajia sekä Euroopan kärkeä sahatavaran tuottajana. Metsäteollisuuden laaja kotimainen arvoketju työllistää noin 140 000 suomalaista ja vastaa noin viidenneksestä maamme tavaraviennistä. Suomalainen metsäteollisuus tunnetaan myös metsävaroja kasvattavasta osaamisestaan sekä uutta luovista innovaatioistaan. Metsäteollisuus ry toimii 72 metsäteollisuusyrityksen elinkeino- ja työmarkkinapoliittisena edunvalvojana.

Internet: www.metsateollisuus.fi
Twitter: http://twitter.com/metsateollisuus

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Metsäteollisuus ry
Metsäteollisuus ry
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

09 132 61, forest@forestindustries.fihttp://www.metsateollisuus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Metsäteollisuus ry

Budjettiesitys ei paranna metsäteollisuuden kilpailukykyä16.9.2020 17:34:20 EESTTiedote

Hallituksen budjettiriihessä tehdyt päätökset lisäävät ensiarvioiden mukaan metsäteollisuuden kustannuksia, kuitenkin vähemmän kuin hallitusohjelman pohjalta oli odotettavissa. Budjettiesityksessä on myönteisiä asioita kuten teollisuuden sähköveron lasku EU-minimiin ja päästökauppakompensaation korvaava teollisuuden sähköistämistuki. Kilpailukykyä heikentäviin energiapoliittisiin ratkaisuihin tulee siirtymäaikoja ja korvaavia toimenpiteitä. Pitkän aikavälin teollisuuspoliittinen linja jää yhä valitettavan avoimeksi ja työllisyystoimet lykkääntyvät jälleen.

Kotimaiselle puulle on kysyntää8.9.2020 13:06:41 EESTTiedote

Tammi-elokuussa 2020 Metsäteollisuus ry:n jäsenyritysten puun ostomäärä yksityismetsistä oli 17 prosenttia pienempi kuin edellisenä vuonna samalla ajanjaksolla. Siitä huolimatta kaikille puutavaralajeille on nyt kysyntää. Hyvin toimivat ja avoimet puumarkkinat ovat edellytys kotimaisen puun käytölle. Metsätalouden kannustejärjestelmän rahoituksen taso tulee säilyttää ennallaan syyskuun puolivälin budjettiriihessä, jotta metsät säilyvät hyvässä kasvukunnossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme