Espoon kaupunki - Esbo stad

Kilon terveysasemalla on otettu käyttöön uusi toimintamalli potilaiden hoitamisessa

Jaa

Kilon terveysasema on Espoon terveysasemista ensimmäinen, joka on alkanut toimia niin sanottuna tiimiterveysasemana. Kilon ammattilaiset ovat itse kehittäneet toimintamallinsa asiantuntijakumppanin tuella syksyn 2021 aikana. Toimintatapa on otettu käyttöön maanantaina 15.11.2021.

Yhteydenotto tiimiterveysasemalle puhelimitse

Kilon terveysaseman ajanvaraus- ja neuvontanumero 09 816 34500 säilyy ennallaan ja asiakas voi jättää takaisinsoittopyynnön arkisin klo 7-16 kuten aiemminkin. Terveysaseman palvelut säilyvät myös ennallaan. Uutta on, että ensimmäisen yhteydenoton jälkeen asiakas saa oman yhteyshenkilön, jonka kanssa hän asioi jatkossa kaikissa terveyteensä liittyvissä asioissa.

Vastaanottotoimintaa on lähdetty kehittämään palveluihin pääsyn nopeuttamiseksi sekä palvelujen laadun ja jatkuvuuden parantamiseksi. Toimintatavan muutoksen tavoitteena on tiivistää eri ammattilaisten yhteistyötä. Uudenlainen toimintatapa perustuu eri ammattilaisten väliseen tiimityöskentelyyn, jossa asiakkaan asian hoito pyritään aloittamaan heti ja viemään mahdollisuuksien mukaan loppuun saman päivän aikana.

Etätoiminta on keskeinen osa uutta toimintatapaa

Asiakkaan asioita hoidetaan etänä silloin, kun ei ole tarvetta vastaanottokäynnille. Näin asiakkaan ei tarvitse tulla paikan päälle ja toisaalta vastaanottoajan voi käyttää sellainen henkilö, jonka vaiva tarvitsee tapaamista kasvokkain.

Seuraavaksi tiimiterveysasemavalmennuksen aloittaa Iso Omenan terveysasema. Heidän valmennuksensa alkaa alkuvuodesta 2022 ja tiimiterveysasematoiminnan on tarkoitus alkaa ennen kesää.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunki edellyttää koronapassia laajasti yleisötilaisuuksissa ja osassa asiakastiloja3.12.2021 15:11:14 EET | Tiedote

Espoon kaupunki edellyttää asiakkailtaan koronapassia laajasti kulttuurin ja liikunnan palveluissa 4.12.2021 alkaen. Tarkistamme koronapassin kaikissa yli 20 hengen yleisötilaisuuksissa sekä sisäänpääsyn edellytyksenä kaupunginmuseon toimipisteisiin, Näyttelykeskus WeeGeelle ja uimahalleihin. Myös ryhmäliikuntaan edellytämme koronapassia, jos ryhmäkoko on yli 20 henkilöä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme