Osuuskunta Tradeka

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi A-Katsastus Groupin oston – uudeksi toimitusjohtajaksi Petri Haikola

Jaa

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on hyväksynyt viime vuoden lopussa tehdyn yrityskaupan, jossa Tradeka-Yhtiöt Oy ostaa A-Katsastus Groupin. Yhtiön omistivat aiemmin suomalainen pääomasijoittaja MB Rahastot ja toimiva johto.

A-Katsastus Groupin pitkäaikainen toimitusjohtaja Kari Kivikoski siirtyy yhtiön hallitukseen ja yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu A-Katsastus Oy:n toimitusjohtaja Petri Haikola. Hannu Pellikka jatkaa konserniin kuuluvan Ajovarman toimitusjohtajana.

"Kari Kivikosken johdolla A-Katsastus-konsernissa on viime vuosien aikana viety läpi tuloksellinen muutosohjelma ja yhtiö on vahvistanut asemansa Suomen johtavana katsastusyhtiönä; on todella hienoa, että saamme edelleen hyödyntää hänen osaamistaan hallitustyöskentelyssä. Petri Haikolasta Group saa kokeneen ja etevän toimitusjohtajan. Meillä on hyvät edellytykset kehittää A-Katsastusta yhdessä näiden kokeneiden ammattilaisten kanssa”, sanoo Tradeka-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Perttu Puro.

A-Katsastuksen uuteen hallitukseen on Kivikosken lisäksi nimetty Puro sekä Tradeka-Yhtiöt Oy:n talousjohtaja Ari Tasa ja Laakkonen Groupin entinen toimitusjohtaja Tero Panhelainen. Lisäksi hallitukseen tulee muiden Tradekan omistamien yhtiöiden tapaan myös henkilöstön edustaja, tehtävään on valittu pääluottamusmies Heikki Haapanala.

A-Katsastuksen siirtyminen Tradeka-konserniin tarkoittaa myös sitä, että osuuskunnalla on mahdollisuus tarjota jäsenistölleen uudenlaisia koko maan kattavia etuja.

“A-Katsastuksen Tradekan jäsenille tarjoama vuosietu toteutuu vielä tämän kevään aikana”, lupaa Puro.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Perttu Puro, toimitusjohtaja, Tradeka-Yhtiöt Oy
Puh. 040 779 3436
perttu.puro@tradeka.fi

Petri Haikola, toimitusjohtaja, A-Katsastus Group Oy
Puh. 050 431 1024
petri.haikola@a-katsastus.fi

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Osuuskunta Tradeka
PL 72
00501 HELSINKI

09 733 51http://www.tradeka.fi

Osuuskunta Tradeka on noin 200 000 jäsenen omistajaosuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen käytännössä. Osuuskunnan ydinliiketoimintojen omistajaohjauksesta vastaa Tradeka-Yhtiöt Oy, jonka omistukset on jaettu neljään kategoriaan: Omista ja kehitä, Sijoita ja turvaa, Luo uutta sekä Malta ja toteuta. Yhtiö omistaa kokonaan ravintolatoimintaa harjoittavan Restel Oy:n, lehtijakelua harjoittavan Lehtipiste Oy:n, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Med Group Oy:n sekä sijoitustoimintaa harjoittavan Tradeka-sijoitus Oy:n. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 453 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä kokoaikaiseksi muunnettuna 3 379. www.tradeka.fi 

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Konserniin kuuluu myös Ajovarma Oy, joka vastaa kaikkien kuljettajantutkintojen vastaanotosta Suomessa. A-Katsastuksella on Suomessa noin 150 toimipistettä ja 800 työntekijää. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 68 miljoonaa euroa. www.a-katsastus.com 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskunta Tradeka

Tradeka tuo työelämään uudenlaisen työsuhde-edun: henkilöstön velkaongelmat hallintaan5.11.2019 08:01:00 EETTiedote

Tradeka konsernin työntekijät saavat nyt ensimmäisinä Suomessa työpaikallaan apua oman taloutensa hallintaan muun muassa talousneuvonnan ja velkojen järjestelylainojen avulla. Tradekan ja Takuusäätiön Palkka Haltuun -pilottihankkeen tarkoituksena on tuottaa palvelu, joka laajenisi kaikkien työnantajien käyttöön. Osana velkakierteiden katkaisupakettiaan Tradeka rahoittaa Solidaten tarjoamia järjestelylainoja ja tukee Väestöliiton Poikien Puhelinta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme