Suomen Yrittäjät

Kilpailuun Valtakunnallisista yrittäjäpalkinnoista ilmiannettiin 134 yritystä

Jaa

134 eri yritystä eri puolilta Suomea ilmiannettiin kilpailemaan Valtakunnallisista yrittäjäpalkinnoista. - Mahtavaa, että eri puolilta Suomea innostuttiin ilmiantamaan näin paljon upeita yrityksiä, järjestöjohtaja Hanna Hietala Suomen Yrittäjistä sanoo.

Valtakunnalliset yrittäjäpalkitut 2017 Kuva Harri Mäenpää, Studiokorento
Valtakunnalliset yrittäjäpalkitut 2017 Kuva Harri Mäenpää, Studiokorento

Suomen Yrittäjät ja Fennia jakavat Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot nyt jo 51. kerran. Ne jaetaan Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Turussa lokakuussa. Yleisö pääsi nyt toista kertaa ehdottamaan palkittavia yrityksiä.

- Ilmiannolla voi tuoda esiin paitsi hyviä yrityksiä, myös uusia toimialoja, Hietala sanoo.

Vuonna 1968 Suomen Yrittäjiä edeltänyt järjestö ja vakuutusyhtiö Fennia halusivat nostaa yrittäjyyden arvostusta kannustamalla ja palkitsemalla menestyneitä yrittäjiä. Syntyi Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto.

Viime vuonna palkinnon saivat Arcusys Joensuusta, FinnSpring Toholammilta, Fondia Helsingistä ja Lune Group Juupajoelta.

Voittajat valitsee palkintolautakunta, johon kuuluu edustajia Suomen Yrittäjistä, Fenniasta, Suomalaisen Työn Liitosta ja Yksityisyrittäjäin säätiöstä.

Yhteyshenkilöt

järjestöjohtaja Hanna Hietala, Suomen Yrittäjät, p. 041 544 9500, hanna.hietala@yrittajat.fi

Kuvat

Valtakunnalliset yrittäjäpalkitut 2017 Kuva Harri Mäenpää, Studiokorento
Valtakunnalliset yrittäjäpalkitut 2017 Kuva Harri Mäenpää, Studiokorento
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Mannerheimintie 76 A
00101 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 383 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Viranomaisasioinnin digitalisoimisen on johdettava yrittäjien byrokratian keventymiseen20.3.2019 15:26:51 EETTiedote

- Yrittäjiä ei pidä velvoittaa digitaaliseen viranomaisasiointiin ennen kuin kunkin viranomaisen digitaaliset asiointipalvelut toimivat laadukkaasti ja niiden käyttöön on tarjolla riittäväsi ohjausta ja tukea. Esimerkiksi tulorekisterin käyttöönotossa nämä ehdot eivät ole valitettavasti kaikilta osin täyttyneet, Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä toteaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme