Messukeskus

Kimalletta ja hyvää oloa I love me -messuilla

Jaa

Messukeskus täyttyi kokeilunhaluisista ja uutuuksista kiinnostuneista kuluttajista. Viikonvaihteen aikana messuilla vieraili alustavien tietojen mukaan 58 000 kävijää. Kantar TNS:n tekemän kävijätutkimuksen mukaan messukävijöitä kiinnosti etenkin kauneudenhoitotuotteet, terveellinen ravinto, luontainen terveydenhoito sekä vaatteet ja asusteet.

I love me 2017 keräsi 58 000 messukävijää. Kuva: Messukeskus.
I love me 2017 keräsi 58 000 messukävijää. Kuva: Messukeskus.

Messuilla oli yhteensä kymmenen ohjelma-aluetta tarjosivat satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja. Kävijöitä kiinnostivat etenkin puheenvuorot terveydestä, hyvinvoinnista ja liikunnasta. Muita kiinnostavia ohjelma-aiheita olivat liikuntanäytökset, muoti- ja hiusnäytökset sekä puheenvuorot muodista ja kauneudesta. Lisäksi osastoilla oli erilaisia terveysmittauksia, pikameikkejä ja -kampauksia, kasvohoitoja, hierontoja ja stailauksia.

Yksi tapahtuman vetonauloista oli yhdysvaltalainen glitterinhohtoinen YouTube-tähti Jeffree Star, joka lanseerasi messuilla uuden meikkikokoelmansa. Muita kiinnostavia esiintyjiä messuilla olivat myös Pete Parkkonen, Alex Nurmi, Karita Tykkä, Nanna Karalahti ja Saimi Hoyer.

SM-kisoja ja tunnustuksia hyvästä työstä

Kauneustoimittajat jakoivat Kaunis teko -palkinnon, jonka sai Ensi- ja turvakotien liitto. Se on esimerkiksi tarjonnut lahjoitusvaroin ja vapaaehtoisvoimin kasvo- ja kynsihoitoja sekä hierontaa ja hyvän olon hemmotteluhetkiä vaikeuksien kanssa painiskeleville naisille.

- Pienellä hemmottelulla ja itsensä kauniiksi tuntemisella voi olla suuri merkitys hajalla olevalle naiselle. Usein jo pelkästään se, että joku välittää, voi auttaa vaikeimman vaiheen yli, kertoo liiton pääsihteeri Riitta Särkelä.

Suomen terveyskauppiaiden liitto palkitsi laadukkaita ja terveyttä edistäviä tuotteita neljässä eri kategoriassa.

Vuoden 2018 terveystuote: NivelActive (Valioravinto Oy)
Vuoden 2018 superruoka: Mikroveda Life (HCA Health Concept Oy)
Vuoden 2018 hoitotuote: Silmätipat (A. Vogel Oy)
Vuoden 2018 urheiluvalmiste: Jaksamisjuoma (Masajo Oy)

Helsinki Bodypainting competition -kilpailun aiheena oli tänä vuonna ”Aurora borealis - Revontulet”. Voiton veivät Miia Ollula ja Sanna Riihimäki. Maskeerauksen SM-kilpailuissa ammattilaisten sarjassa aiheena tänä vuonna oli itsenäisen Suomen sankari. Voiton nappasi Niko Sahlman.

I love me -tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Messut järjestetään seuraavan kerran 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Seuraava tapahtuma Messukeskuksessa on Helsingin Kirjamessut sekä Viini ja Ruoka -messut, jotka järjestetään 26.-29.10.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: @iloveme_official

Kuvia vuoden 2017 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

I love me 2017 keräsi 58 000 messukävijää. Kuva: Messukeskus.
I love me 2017 keräsi 58 000 messukävijää. Kuva: Messukeskus.
Lataa
I love Fashion -muotinäytös. Kuva: Messukeskus.
I love Fashion -muotinäytös. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Jeffree Star villitsi I love me -messuilla. Kuva: Messukeskus.
Jeffree Star villitsi I love me -messuilla. Kuva: Messukeskus.
Lataa
I love me -messuilla tehtiin pikameikkejä. Kuva: Messukeskus
I love me -messuilla tehtiin pikameikkejä. Kuva: Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Autokorjaamo-messuilla Marilyn, Nuuskija ja Formula Student -autot16.10.2018 15:30Tiedote

Autokorjaamo-messujen demoalueella kurkistetaan tulevaisuuteen ja tutustutaan robottiauto Marilyniin, liikenteenkin päästöjä mittaavaan Nuuskijaan ja alan oppilaitosten kehittämiin upeisiin Formula Student -autoihin. Tietovarikon tietoiskut päivittävät korjaamo-alan ammattilaisten tiedot ja tubettaja Lakko ottaa nuorison haltuunsa. Autokorjaamo-messut järjestetään perjantaista lauantaihin 9. – 10.11. Messukeskuksessa Helsingissä. Käytössä on Messukeskuksen kolme hallia.

Nuoria kiinnostaa ilmastonmuutos, tasa-arvo, mielenterveys ja vaikuttaminen16.10.2018 13:02Tiedote

Kallion lukion opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat jo seitsemättä kertaa nuortenohjelman Helsingin Kirjamessuille 25.-28.10.2018. Tänä vuonna opiskelijoiden suunnittelemaa ja toteuttamaa ohjelmaa voi seurata uudistuneella Kallio-lavalla. Ohjelmassaan KirjaKallio uppoutuu kirjallisuuden maailmaan ja käy ajankohtaista keskustelua ympäröivästä maailmasta. Neljällä messupäivällä on kullakin oma teemansa. Aiheita pohditaan messupäivien kirjahaastatteluissa ja niihin syvennytään kunkin päivän paneelikeskustelussa klo 12.

FinnBuild Highlightsien Highlightsiksi nettipohjainen työturvallisuusperehdytysohjelma ePerehdytys11.10.2018 18:00Tiedote

FinnBuild Highlights esittelee FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut. Kisan parhaimmaksi tuotteeksi valittiin rakennustyömaiden turvallisuuteen liittyvä nettikoulutus, ePerehdytys, jonka ovat tuottaneet Suomen Rakennusmedia Oy ja Rakennusteollisuus RT ry. Palkinto jaettiin FinnBuild-tapahtuman Rakennuslehti Awards -tilaisuudessa 11.10.2018.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille 25. – 28.10.2018 Messukeskukseen!11.10.2018 15:20Kutsu

Hyvä toimittaja, Helsingin Kirjamessujen uusi ohjelmajohtaja Ronja Salmi ja Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Robert Pence avaavat messut torstaina 25.10. klo 9.55 leikkaamalla punaisen nauhan hallin 6 sisäänkäynnissä (portaat). Avajaiset jatkuvat klo 10.30 kirjamessujen Senaatintorilla, jossa on Ronja Salmen puheenvuoro ja Rakkaudesta kirjaan -palkinnon jako. Helsingin Kirjamessujen Rakkaudesta kirjaan-tunnustus jaetaan lukemisen edistämisen hyväksi tehdystä työstä. Suomen Messusäätiön rahoittama tunnustus on 5000 euroa. Palkinnon jakaa Suomen Kustannusyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Timo Julkunen. Jos haluatte haastatella uutta ohjelmajohtaja Ronja Salmea etukäteen tai paikanpäällä voitte olla häneen suoraan yhteydessä ronja.salmi@ryovari.fi tai puh. 040 750 1019. Voitte olla yhteydessä myös minuun kaikissa viestintään liittyvissä asioissa teija.armanto@messukeskus.com puh. 050 376 0804. Kustantajien tilaisuuksia tapahtuman aikana Lonnassa (201): -to 25.10 klo 11.30-12.30 Pres

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme