Messukeskus

Kimalletta ja hyvää oloa I love me -messuilla

Jaa

Messukeskus täyttyi kokeilunhaluisista ja uutuuksista kiinnostuneista kuluttajista. Viikonvaihteen aikana messuilla vieraili alustavien tietojen mukaan 58 000 kävijää. Kantar TNS:n tekemän kävijätutkimuksen mukaan messukävijöitä kiinnosti etenkin kauneudenhoitotuotteet, terveellinen ravinto, luontainen terveydenhoito sekä vaatteet ja asusteet.

I love me 2017 keräsi 58 000 messukävijää. Kuva: Messukeskus.
I love me 2017 keräsi 58 000 messukävijää. Kuva: Messukeskus.

Messuilla oli yhteensä kymmenen ohjelma-aluetta tarjosivat satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja. Kävijöitä kiinnostivat etenkin puheenvuorot terveydestä, hyvinvoinnista ja liikunnasta. Muita kiinnostavia ohjelma-aiheita olivat liikuntanäytökset, muoti- ja hiusnäytökset sekä puheenvuorot muodista ja kauneudesta. Lisäksi osastoilla oli erilaisia terveysmittauksia, pikameikkejä ja -kampauksia, kasvohoitoja, hierontoja ja stailauksia.

Yksi tapahtuman vetonauloista oli yhdysvaltalainen glitterinhohtoinen YouTube-tähti Jeffree Star, joka lanseerasi messuilla uuden meikkikokoelmansa. Muita kiinnostavia esiintyjiä messuilla olivat myös Pete Parkkonen, Alex Nurmi, Karita Tykkä, Nanna Karalahti ja Saimi Hoyer.

SM-kisoja ja tunnustuksia hyvästä työstä

Kauneustoimittajat jakoivat Kaunis teko -palkinnon, jonka sai Ensi- ja turvakotien liitto. Se on esimerkiksi tarjonnut lahjoitusvaroin ja vapaaehtoisvoimin kasvo- ja kynsihoitoja sekä hierontaa ja hyvän olon hemmotteluhetkiä vaikeuksien kanssa painiskeleville naisille.

- Pienellä hemmottelulla ja itsensä kauniiksi tuntemisella voi olla suuri merkitys hajalla olevalle naiselle. Usein jo pelkästään se, että joku välittää, voi auttaa vaikeimman vaiheen yli, kertoo liiton pääsihteeri Riitta Särkelä.

Suomen terveyskauppiaiden liitto palkitsi laadukkaita ja terveyttä edistäviä tuotteita neljässä eri kategoriassa.

Vuoden 2018 terveystuote: NivelActive (Valioravinto Oy)
Vuoden 2018 superruoka: Mikroveda Life (HCA Health Concept Oy)
Vuoden 2018 hoitotuote: Silmätipat (A. Vogel Oy)
Vuoden 2018 urheiluvalmiste: Jaksamisjuoma (Masajo Oy)

Helsinki Bodypainting competition -kilpailun aiheena oli tänä vuonna ”Aurora borealis - Revontulet”. Voiton veivät Miia Ollula ja Sanna Riihimäki. Maskeerauksen SM-kilpailuissa ammattilaisten sarjassa aiheena tänä vuonna oli itsenäisen Suomen sankari. Voiton nappasi Niko Sahlman.

I love me -tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Messut järjestetään seuraavan kerran 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Seuraava tapahtuma Messukeskuksessa on Helsingin Kirjamessut sekä Viini ja Ruoka -messut, jotka järjestetään 26.-29.10.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: @iloveme_official

Kuvia vuoden 2017 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

I love me 2017 keräsi 58 000 messukävijää. Kuva: Messukeskus.
I love me 2017 keräsi 58 000 messukävijää. Kuva: Messukeskus.
Lataa
I love Fashion -muotinäytös. Kuva: Messukeskus.
I love Fashion -muotinäytös. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Jeffree Star villitsi I love me -messuilla. Kuva: Messukeskus.
Jeffree Star villitsi I love me -messuilla. Kuva: Messukeskus.
Lataa
I love me -messuilla tehtiin pikameikkejä. Kuva: Messukeskus
I love me -messuilla tehtiin pikameikkejä. Kuva: Messukeskus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messujen Petrol Circus Custom Bike Show'ssa 100 kaunotarta12.1.2018 09:29Tiedote

Suomen suurimman rakennettujen moottoripyörien kilpanäyttelyn Petrol Circus Custom Bike Show’n 100 näyttelypyörän valinta on loppusuoralla. Rakennettuja moottoripyöriä esitellään neljässä sarjassa. Eri sarjojen voittajat, tuomariston valinta ja näyttelyn parhaan pyörän rakentaja palkitaan messuilla lauantaina. Nuori Rakentaja -kunniakirja jaetaan jo perjantaina MP-miitissä, jossa on myös esillä rakennettuja mopoja. MP-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme