Helsingin yliopisto

Kimmo Kärpijoki HY+:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Helsingin yliopiston täydennyskoulutusyhtiö HY+ Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu FM Kimmo Kärpijoki.

Kimmo Kärpijoki on toiminut HY+:n senior sales executiven tehtävässä vuodesta 2017 alkaen. Hän on hoitanut myös yhtiön toimitusjohtajan tehtävää väliaikaisesti kevään 2019 ajan.

‒ Lämpimät onnittelumme Kimmolle! Valintaprosessi oli hyvin perusteellinen, ja Kimmo vakuutti meidät erinomaisilla taidoillaan ja osaamisellaan, HY+:n hallituksen puheenjohtaja Leena Paananen sanoo.

Kimmo Kärpijoen vahvuutena on myös, että hän tuntee yrityksen henkilöstön, yliopiston eri tiedekuntien mahdollisuudet osaamisen kasvattamisessa ja kansainväliset koulutusmarkkinat.

Leena Paanasen mukaan kansainvälisen koulutuksen kysyntä on vahvaa, ja Suomessa jatkuvan oppimisen tärkeys tiedostetaan entistä paremmin. Liiketoiminnan kasvattamiselle on siis hyvät edellytykset.

‒ Kiitän valitsijoita luottamuksesta. Uskon, että yhdessä HY+:n taitavan ja kokeneen henkilöstön kanssa onnistumme kasvattamaan entisestään tätä merkityksellistä työtä tekevää yritystä, Kimmo Kärpijoki sanoo.

Avoinna ollutta toimitusjohtajan tehtävää haki 140 henkilöä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antavat:

Leena Paananen, leena.paananen@ovia.fi, p. 040 501 2921
Kimmo Kärpijoki, kimmo.karpijoki@helsinki.fi, p. 050 311 6611

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Kansainvälisissä yliopistovertailuissa se on ollut toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme