Yliopiston Apteekki

Kimmo Virtanen Yliopiston Apteekki -konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Yliopiston Apteekki -konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Kimmo Virtanen 26. lokakuuta 2018 alkaen. Hän on toiminut Oriola-konsernin johtoryhmässä 12 vuotta. Viimeksi hän on toiminut Oriolan varatoimitusjohtajana ja Palvelut-liiketoiminta-alueen johtajana sekä Oriola Finland Oy:n toimitusjohtajana.

Kimmo Virtasella on kattava kokemus ketjumaisen liiketoiminnan johtamisesta lääke-, terveys- ja hyvinvointialalla sekä vahva osaaminen palveluiden kehittämisestä. Aiemmin hän on toiminut myös Componentan, Daniscon ja Cultorin johtotehtävissä.

”Olemme tyytyväisiä, että saamme Yliopiston Apteekki -konsernin toimitusjohtajaksi osaajan, jolla on syvä ja kansainvälinen toimialan tuntemus sekä vahva johtamisosaaminen. Kimmo Virtanen vahvistaa Yliopiston Apteekin kuluttaja- ja B-to-B -liiketoimintojen kehittämistä sekä digitaalisten palveluiden ja verkkokaupan roolia osana monikanavaista asiakaspalvelua”, Yliopiston Apteekin hallituksen puheenjohtaja Arto Hiltunen sanoo.

”Yliopiston Apteekki on hieno brändi ja vastuullinen apteekkialan edelläkävijä, jonka kuluttajat ovat arvioineet yhdeksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästäni ja siitä, että pääsen yhdessä koko henkilöstön kanssa kehittämään eteenpäin Yliopiston Apteekkia”, Kimmo Virtanen sanoo.

Talousjohtaja Pekka Koivuneva jatkaa Yliopiston Apteekki -konsernin vt. toimitusjohtajan tehtävässä, kunnes Kimmo Virtanen aloittaa uudessa tehtävässään. Vastaavasti johtaja Mirka Korhonen hoitaa apteekkarin tehtävää Yliopiston Apteekissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Arto Hiltunen, Yliopiston Apteekin hallituksen puheenjohtaja (yhteydenotot: Yliopiston Apteekin viestintäjohtaja Jenni Tyrni, puh. 09 5420 4501)

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on yksi Suomen kolmesta parhaasta asiakaspalveluyrityksestä (Taloustutkimus), joka palvelee monikanavaisesti asiakkaita 17 apteekin lisäksi myös puhelimessa (24 h) ja verkossa ya.fi. Konserniin kuuluvat myös terveydenhuoltoa palveleva liiketoimintayksikkö, Ego-hyvinvointiketju ja Universitetskaja Apteka -apteekkiketju Venäjällä. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 325 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa toimi 1200 henkilöä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme