Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Kingi taksikyyti Linnanmäelle aloittaa toimintansa

Jaa

Tänä kesänä Linnanmäki lanseeraa aivan uudenlaisen Lintsin Parkki & Pirssi -palvelun yhdessä Taksi Helsingin kanssa. Pian Linnanmäelle saavutaan vaivattomasti Messukeskuksen etäparkista huvittelemaan Taksi Helsingin kyydillä.

Linnanmäki ja Taksi Helsinki lanseeraavat varsin veikeän palvelun autolla saapuville huvittelijoille tällä kaudella. Kesäkuun 25. päivästä alkaen auton voi parkkeerata huvipuistopäivää varten Messukeskukseen, josta asiakas pääsee Taksi Helsingin kyydillä Linnanmäelle. Huvittelun ja herkuttelun jälkeen taksi kuljettaa jouhevasti takaisin omalle autolle.

Hintaa palvelulla on autokunnalle 13 euroa, joka maksetaan Linnanmäellä pääportin läheisen Cineman lippuluukulle.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon tavan päästä nauttimaan huvipuistopäivästä, ilman huolta parkkiruudun löytämisestä. Taksikyyti tarjoaa joustavuutta ja hivenen ylellisyyttäkin siirryttäessä huvipuiston riemuihin”, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Lintsin Parkki & Pirssi -palvelu on aivan uudenlainen toimintamuoto huvipuistossa.

”Lähdemme innolla tuomaan uutta konseptia markkinoille yhteistyössä Linnanmäen kanssa. Lintsin Parkki & Pirssi tulee varmasti sujuvoittamaan kesänviettäjien huvipuistopäivää, sillä taksikyyti on aina sekä nopea että yksilöllinen palvelumuoto”, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Lintsin Parkki & Pirssi -palvelu kuljettaa huvittelijoita Messukeskuksen ja Linnanmäen välillä 25.6.-12.8.2018. Auton pysäköityään asiakas voi tilata kyydin soittamalla Taksi Helsingin numeroon 0100 0700. Aamun ja illan ruuhkaisimpina aikoina asiakkaita kuljetetaan huvipuiston ja Messukeskuksen välillä myös pikkubussilla. Tällöin bussi liikennöi puolen tunnin välein. Huvittelupäivän päätyttyä asiakas saa kyydin takaisin Messukeskukselle Lintsin Parkki & Pirssi -pysäkiltä, aivan pääportin edestä. Viime kesänä asiakkaita palvellut Linnanmäen Linja korvautuu Lintsin Parkki & Pirssi -palvelulla.

Lisätietoa palvelusta voi lukea Linnanmäen verkkosivustolta osoitteessa: www.linnanmäki.fi/fi/tietoa-puistosta/saapuminen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Adlivankin, Lasten Päivän Säätiö, toimitusjohtaja, puh. 040 418 7788, pia.adlivankin@linnanmaki.fi

Jari Kantonen, Taksi Helsinki, toimitusjohtaja, puh. 040 543 1438, jari.kantonen@taksihelsinki.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme