Bonnier Books Finland

Kirjafillari kiertää Helsingin kesässä

Jaa

WSOY, Tammi ja Johnny Kniga tuovat kesälukemista tarjoavan #kirjafillarin Helsingin katukuvaan. #kirjafillari pyörii muun muassa kesätapahtumissa, uimarannoilla ja puistoissa. Luettavaa pyörästä löytyy uutuuksista klassikoihin, tietokirjoista dekkareihin, lasten- ja nuortenkirjoista pokkareihin.

Monipuolisella kirjavalikoimalla varustettu laatikkopyörä #kirjafillari alkaa kiertää Helsingin kesässä 6.7.2017. #kirjafillarissa on myynnissä WSOY:n, Tammen ja Johnny Knigan kirjoja niin uutuuksina kuin pokkareina.

#kirjafillari pyörii eri puolilla Helsinkiä elokuun loppuun saakka. Se käy kesätapahtumissa, puistoissa, uimarannoilla ja näkyy myös keskustan katukuvassa.

”Kirja on säästä riippumatta mitä mainioin kesäkumppani. Se toimii niin aurinkoisella kelillä puistossa ja rannalla kuin sateisella ja viileämmällä kelillä sisällä. Halusimme viedä kirjat sinne, missä ihmiset liikkuvat kesällä. Siksi #kirjafillari kiertää Helsingin kesätapahtumissa ja kaduilla. Kesälukemisen hankkiminen on nyt entistä helpompaa”, toteaa WSOY:n, Tammen ja Johnny Knigan myyntijohtaja Veli-Pekka Matilainen.

Lisätiedot:
Veli-Pekka Matilainen | myyntijohtaja | WSOY, Tammi, Johnny Kniga
veli-pekka.matilainen@bonnierbooks.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Bonnier Books Finland
Bonnier Books Finland
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 300

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bonnier Books Finland

Tiedote: Bonnier Rights Finland yhdistyy Bonnier Rightsiin27.6.2018 13:31Tiedote

Suomalaisen kirjallisuuden oikeuksia myyvä kirjallisuusagentuuri Bonnier Rights Finland yhdistyy Ruotsin Bonnier Rightsin kanssa. Bonnier Rights myy kirjojen käännösoikeuksia, sekä tv- ja elokuvaoikeuksia. Agentuuria johtaa Tukholmasta operoiva Elisabet Brännström. Suomalaisen ja ruotsalaisen osaamisen yhdistämisellä taataan suomalaisen kirjallisuuden paremmat mahdollisuudet päästä kansainvälisille markkinoille, isompi näkyvyys kansainvälisillä kirjamessuilla ja laajemmat kontaktit kustantajiin eri puolilla maailmaa. Agentuurin kirjallisuusagentit työskentelevät jatkossa Helsingissä, Tukholmassa ja Lontoossa. Helsingin toimistolla työskentelevät Marja Tuloisela-Kunnas ja Terhi Isomäki-Blaxall. Tukholman ja Lontoon toimistoilla tehdään myös myyntityötä valikoiduille suomalaisille kirjailijoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme