Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialaHelsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kirjasto 10 suljetaan 30.9.2018 – Keskustakirjasto Oodi avautuu joulukuussa

Jaa

Helsingissä, Postitalossa sijaitseva Kirjasto 10 suljetaan 30.9.2018 muuttovalmistelujen vuoksi.

Kirjasto 10:n palvelut, kuten kaupunkiverstas, musiikkistudio ja kokoustilat siirtyvät Keskustakirjasto Oodiin, joka avautuu Kansalaistorille joulukuussa 2018. Myös Kirjasto 10:n aineisto musiikkiäänitteitä lukuun ottamatta siirtyy Oodiin. Musiikkiäänitteet, CD- ja LP-levyt, siirtyvät lokakuun alussa lainattavaksi Pasilan kirjastoon.

Kirjasto 10:ä ei voi valita varausten noutopaikaksi enää 16.9. jälkeen. Asiakkaiden toivotaan vaihtavan voimassa olevien varaustensa noutokirjaston itse www.helmet.fi -sivulla, henkilökunta auttaa tarvittaessa. Varaukset, joiden noutopaikkaa ei ole vaihdettu, siirtyvät noudettavaksi Töölön kirjastosta 1.10. alkaen.

Muiden kirjastojen tiloja ja laitteita voi varata osoitteessa varaamo.hel.fi/

Oodin valmistumista voi seurata osoitteessa www.oodihelsinki.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kari Lämsä
Palvelupäällikkö, Kirjasto 10 & Oodi
09 310 29780, kari.lamsa@hel.fi

Tia Jokinen
Palveluesimies, Kirjasto 10 & Oodi
09 310 71300, tia.jokinen@hel.fi

Anna​-Maria Soininvaara
Kirjastonjohtaja, Oodi
050 434 5979, anna-maria.soininvaara@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kirjasto on ideoiden ja ajatusten rikastamo!

Helsingin kaupunginkirjasto on Suomen suurin yleinen kirjasto ja yleisten kirjastojen keskuskirjasto.

Helmet on pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastojen kirjastoverkko - Helsinki Metropolitan Area Libraries. Siihen kuuluvat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginkirjastot.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

///KORJATTU TIEDOTE/// Helsingin mallin uudet hankkeet aloittavat tammikuussa 201915.11.2018 19:36Tiedote

Alueellisen ja osallistavan kulttuurityön eli Helsingin mallin uuden kauden 2019–2021 hankkeet on valittu. Valtaosa mukaan valituista toimijoista on ollut mukana mallin pilottikaudella 2016–2018, uusina aloittavat Suomalainen Barokkiorkesteri sekä Teatteri Tuike. Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuurijaosto päätti Helsingin mallin avustusten kohdentumisesta kokouksessaan 15.11.2018. Tänään klo 18:07 lähetetyssä tiedotteessa oli Suomen Kansallisteatterin Osakeyhtiön hanke kirjattu virheellisesti Vuosaareen suuntautuvaksi hankkeeksi. Hanke toteutetaan Kannelmäen ja Malminkartanon alueella. Tieto on korjattu alla olevaan listaukseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme