Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialaHelsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kirjasto 10 suljetaan 30.9.2018 – Keskustakirjasto Oodi avautuu joulukuussa

Jaa

Helsingissä, Postitalossa sijaitseva Kirjasto 10 suljetaan 30.9.2018 muuttovalmistelujen vuoksi.

Kirjasto 10:n palvelut, kuten kaupunkiverstas, musiikkistudio ja kokoustilat siirtyvät Keskustakirjasto Oodiin, joka avautuu Kansalaistorille joulukuussa 2018. Myös Kirjasto 10:n aineisto musiikkiäänitteitä lukuun ottamatta siirtyy Oodiin. Musiikkiäänitteet, CD- ja LP-levyt, siirtyvät lokakuun alussa lainattavaksi Pasilan kirjastoon.

Kirjasto 10:ä ei voi valita varausten noutopaikaksi enää 16.9. jälkeen. Asiakkaiden toivotaan vaihtavan voimassa olevien varaustensa noutokirjaston itse www.helmet.fi -sivulla, henkilökunta auttaa tarvittaessa. Varaukset, joiden noutopaikkaa ei ole vaihdettu, siirtyvät noudettavaksi Töölön kirjastosta 1.10. alkaen.

Muiden kirjastojen tiloja ja laitteita voi varata osoitteessa varaamo.hel.fi/

Oodin valmistumista voi seurata osoitteessa www.oodihelsinki.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kari Lämsä
Palvelupäällikkö, Kirjasto 10 & Oodi
09 310 29780, kari.lamsa@hel.fi

Tia Jokinen
Palveluesimies, Kirjasto 10 & Oodi
09 310 71300, tia.jokinen@hel.fi

Anna​-Maria Soininvaara
Kirjastonjohtaja, Oodi
050 434 5979, anna-maria.soininvaara@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kirjasto on ideoiden ja ajatusten rikastamo!

Helsingin kaupunginkirjasto on Suomen suurin yleinen kirjasto ja yleisten kirjastojen keskuskirjasto.

Helmet on pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastojen kirjastoverkko - Helsinki Metropolitan Area Libraries. Siihen kuuluvat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginkirjastot.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia16.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Helsingin mallin ensimmäinen hankekausi edisti uudenlaisen taidekentän syntymistä16.4.2019 10:38:32 EESTTiedote

Helsingin malli onnistui ensimmäisellä hankekaudellaan luomaan hahmotelman uudenlaisesta taidekentästä, joka sijoittuu ammattitaiteen ja harrastuskentän rinnalle omanaan, arvioidaan hankekauden loppuraportissa ”Toisenlainen taidemaailma. Taidelaitokset lähiöissä vuosina 2016–2018 Helsingin osallistavassa kulttuurityön mallissa”, joka julkaistaan tänään 16.4.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme