Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Kirjasto liikuttaa

Jaa

Espoon kaupunginkirjasto järjestää koko perheen Kirjasto liikuttaa -tapahtuman sunnuntaina 2.9.2018. Reitti on seuraavien kirjastojen väliset matkat: Entressen, Kauklahden, Saunalahden, Kivenlahden, Soukan ja Nöykkiön kirjastot sekä kirjastoauto Välkky.

Espoon kaupunginkirjasto järjestää koko perheen Kirjasto liikuttaa -tapahtuman sunnuntaina 2.9.2018 klo 10-16. 

Tapahtumaa varten on suunniteltu 25 kilometrin reitti, joka lähtee Entressen kirjastosta ja kulkee Kauklahden, Saunalahden, Kivenlahden, Soukan, kirjastoauto Välkyn ja Nöykkiön kirjastojen kautta takaisin Entresseen.

Reitin voi kulkea juosten, kävellen, pyöräillen ja sauvakävellen tai vaikkapa sekoittaen eri liikuntamuotoja; mikä tahansa omalla lihasvoimalla tapahtuva liikkuminen on sallittua. Reitin voi kulkea 1-4 kertaa, jolloin maksimimatkaksi tulee 100 km. Lyhyemmätkin etapit ovat ok, halutessaan voi liikkua vaikkapa Soukasta Nöykkiöön.

Mainitut kirjastot toimivat huoltopisteinä, joissa osallistujille tarjotaan juotavaa ja pientä purtavaa. Myöskin kirjastojen wc:t ovat osallistujien käytössä.

Tapahtuma on maksuton!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Asiakaspalvelupäällikkö Leena Kaunisto
+358 046 877 3541
leena.kaunisto@espoo.fi

kirjastoliikuttaa@gmail.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme