Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kirjastoalan asiantuntijat kokoontuvat lokakuussa Vaasassa

Jaa

Vaasassa järjestetään 10.-12.10. kirjastonjohtajien neuvottelupäivät, joiden teemana on tänä vuonna ”Pitchaa ja lobbaa – vaikuta ja näy!”. Päiville odotetaan noin 150 kirjastoalan asiantuntijaa ympäri Suomen.

Kirjastonjohtajien neuvottelupäiville eli KINE-päiville osallistuu kirjastoalan johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita sekä muita viestinnästä ja vaikuttamisesta kiinnostuneita. Kirjastoalan ammattilaisetkin tarvitsevat uusia taitoja ja keinoja markkinoida kirjastoja sekä vaikuttaa kirjastojen rooliin ja olemassaoloon yhteiskunnassa, joka elää ympäri vuorokauden.

Neuvottelupäivillä puhuvat muun muassa Vaasan yliopiston InnoLab-tutkimusalustan johtaja Mari K. Niemi, historioitsija Teemu Keskisarja, europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki, Vaasan yliopiston tutkijatohtori Susanna Kultalahti sekä Kyrö Distillery Companyn menestystarinasta kertova Miko Heinilä. Neuvottelupäivät avaa Vaasan kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Anita Niemi-Iilahti.

Neuvottelupäivät järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut sekä Tiedekirjasto Tritonia.

https://kinevaasa2018.wordpress.com/

#kinevaasa2018

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kulttuuri- ja kirjastotoimenjohtaja Marita Ahola
Vaasan kaupunki
p 040 521 1863
marita.ahola@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme