Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kirjastokortilla elokuvia suoraan omaan älylaitteeseen maaliskuusta lähtien

Jaa

Vaasassa on mahdollista lainata kirjastokortilla elokuvia suoraan omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimeen 1.3.2020 alkaen suoratoistopalvelu Viddlasta. Palvelu on maksuton.

Viddlan valikoimassa on yli 350 elokuvaa klassikoista uutuusfilmeihin. Lisäksi tarjolla on dokumentteja ja lastenelokuvia. Kirjastokäyttöön räätälöity valikoima kasvaa koko ajan.

Lainatakseen elokuvan ei tarvitse lähteä kirjastoon, vaan valinnan voi tehdä kotoa käsin.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden uuteen kirjastopalveluun maksutta ja helposti, kertoo palvelupäällikkö Marja Mikola Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Elokuvaa voi katsoa omalta mobiililaitteelta tai tietokoneelta kerrallaan kaksi vuorokautta. Kuukaudessa elokuvia voi lainata korkeintaan kolme.

– Elokuvat lainataan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Käyttäjän ikä tarkistetaan lainaamisen yhteydessä kirjastojärjestelmästä, selventää Mikola.

Palvelu toimii useimmissa älylaitteissa ja sitä suositellaan käytettäväksi Chrome-selaimella. Myös Chromecastin kautta voi katsoa, sen sijaan Smart-TV ei kuulu tuettavien käyttöjärjestelmien joukkoon. Katseluun tarvitaan jatkuva internetyhteys.

Kirjastokortilla tekemistä myös muulle vapaa-ajalle

Kirjastokortti avaa ovia kirjojen, musiikin, pelien ja elokuvien lisäksi myös muuhun vapaa-ajan viettoon Vaasassa.

– Sillä voi lainata mm. kausikortteja Vaasan kaupunginorkesterin konsertteihin tai Vaasan Sportin jääkiekko-otteluihin sekä erilaisia liikunta- ja pelivälineitä, sanoo Mikola.

Neuvoja ja vinkkejä suoratoistopalvelun käyttämiseen löytyy osoitteesta: https://www.viddla.fi/info.

Viddlan tarjoama palvelu on käytettävissä vain Suomessa. Palvelun on kehittänyt Kirjastopalvelu Oy yhteistyössä NorgesFilm AS:n kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

palvelupäällikkö Marja Mikola
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
marja.mikola@vaasa.fi
p. (06) 325 3521

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme