Suomen kirjastoseura

Kirjastopäivät Hämeenlinnassa kesäkuussa 2022

Jaa

Kirjastoammattilaisten suurin tapahtuma kerää sadat kirjastojen työntekijät yhteen

Kirjastoalan suurin ammattitapahtuma Kirjastopäivät järjestetään kesäkuussa 2022 Hämeenlinnassa.

Tapahtuman järjestää Suomen kirjastoseura.

Kirjastopäivät kokosi viime vuonna Helsinkiin noin 700 kirjastoalan ammattilaista ja kirja-alan yritystä ja yhteisöä.

Kirjastopäivät piti alun perin järjestää Hämeenlinnassa jo vuonna 2021, mutta poikkeustilanteen vuoksi tapahtuma siirrettiin vuodella eteenpäin.

Hämeenlinnan tulevan tapahtuman keskeiset paikat ovat kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas ja tänä syksynä remontoitu pääkirjasto.

"Olemme varmoja siitä, että vuonna 2022 kirjastoalan ihmiset kaipaavat toistensa kohtaamista ja yhteisten elämysten jakamista turvallisessa ympäristössä", kertoo tapahtuman tuottaja Pirjo Soininen Suomen kirjastoseurasta.

Kirjastopäiviä on järjestetty vuodesta 1892 lähtien.

Tapahtumaan kuuluvat myös alan suurimmat ammattimessut.

"Kirjastojen kehittämisen kannalta on tärkeää, että alan ammattilaiset pääsevät kokoontumaan säännöllisesti ja vaihtamaan ajatuksia. Kirjastopäivillä syntyy tärkeitä kohtaamisia ja Hämeenlinna tarjoaa loistavat puitteet onnistuneelle tapahtumalle", kertoo toiminnanjohtaja Rauha Maarno Suomen kirjastoseurasta.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Rauha Maarno, Suomen kirjastoseura 044 748 1801

Tuottaja Pirjo Soininen, Suomen kirjastoseura 044 251 5209

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen kirjastoseura
Suomen kirjastoseura
Runeberginkatu 15 A 6
00100 HELSINKI

044 522 2941http://suomenkirjastoseura.fi

Suomen kirjastoseura on kansalaisjärjestö, joka edistää kirjastojen asemaa. Seura julkaisee Kirjastolehteä, kampanjoi Kirjaston päivänä ja järjestää valtakunnalliset Kirjastopäivät.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen kirjastoseura

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme