Tampereen ammattikorkeakoulu

Kirjoittajakutsu: Pedaforum 2023 abstraktihaku on auki

Jaa

Pedaforum 2023 – Korkeakoulupedagogiikan päivät järjestetään Tampereella 6. – 8.6.2023. Abstrakteja pyydetään 14.2.2023 mennessä.

Kirjoittajakutsu – Call for Papers Pedaforum 2023

Tampereen korkeakouluyhteisö kutsuu pedagogiikan asiantuntijoita kirjoittamaan 2023 Korkeakoulupedagogiikan päiville abstrakteja.

Teemana on Kohti kestävää korkeakoulupedagogiikan toimintakulttuuria. Läpileikkaavina teemoina ovat kestävyys ja kansainvälisyys. Voit tutustua tarkemmin teemoihin ja alateemoihin tapahtuman verkkosivuilla Teemat. 

Jätä abstrakti tapahtuman verkkosivuilla tästä linkistä.

Lisätietoja:

Tampereen korkeakouluyhteisön Pedaforum-työryhmä
pedaforum@tuni.fi 

Pedaforumin järjestävät Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu. Yhteistyössä mukana myös Poliisiammattikorkeakoulu.

 

Kuva: Jonne Renvall

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme