Uudenmaan ELY-keskus

Kirkkonummella Evitskogintie (maantie 1130) avataan liikenteelle ensi maanantaina 1.2.2021

Jaa

Kesällä sortuneen Evitskogintien (maantie 1130) tietyöt valmistuvat tällä viikolla ja tie avataan liikenteelle maanantaina 1.2.2021.

Evitskogintien tietöiden yhteydessä korjattiin samalla toinenkin kohta Evitskogintiellä sortumakohdan länsipuolelta Bakträskjärven poukamassa.
Evitskogintien tietöiden yhteydessä korjattiin samalla toinenkin kohta Evitskogintiellä sortumakohdan länsipuolelta Bakträskjärven poukamassa.

Evitskogintien korjatut kohdat jäävät murskepinnalle, minkä vuoksi paikalla on alennettu nopeusrajoitus 30 km/h. Nämä kohdat päällystetään keväällä 2021.

Tien sortuma johtui siitä, että tulva-altista tietä korotettiin päällystystöiden yhteydessä, eikä heikko maapohja kestänyt tien korotusta.

Tien pohjarakenteen huonot olosuhteet vaikeuttivat 7.12.2020 alkanutta tietyötä. Geologisen arvion mukaan pohjaolosuhteet vastaavat sortumakohdassa merenrannan liejukkoa. Töiden yhteydessä korjattiin samalla toinenkin kohta Evitskogintiellä sortumakohdan länsipuolelta Bakträskjärven poukamassa.

Evitskogintie on osa maantietä 1130, joka kulkee Espoon Kivenlahdesta aina Lohjan Virkkalaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tienkäyttäjän linja, puh 0200 2100

Espoon alueurakka, puh 202 444 1202

Kuvat

Evitskogintien tietöiden yhteydessä korjattiin samalla toinenkin kohta Evitskogintiellä sortumakohdan länsipuolelta Bakträskjärven poukamassa.
Evitskogintien tietöiden yhteydessä korjattiin samalla toinenkin kohta Evitskogintiellä sortumakohdan länsipuolelta Bakträskjärven poukamassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 B 5. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Kevään ensimmäinen sulantajakso Uudellamaalla – jäät heikkenevät nopeasti2.3.2021 10:52:04 EETTiedote

Viime päivien lauha sääjakso on käynnistänyt lumen sulamisen Etelä-Suomessa. Valunnat ovat lisääntyneet selvästi ja nostaneet jokien virtaamat nousuun. Vedenpintojen nousu uomissa on kuitenkin ollut maltillista, keskimäärin reilut 0,5 metriä. Paikoin vedenpinnat ovat nousseet alimpien tulvarajojen tuntumaan esimerkiksi Nummenjoella ja Lepsämänjoella. Vedenpintojen nousu on tasaantunut, mutta virtaamat saattavat tiistain kuluessa kääntyä lievään nousuun. Viikon puolivälin jälkeen sää viilenee uudelleen ja virtaamat kääntyvät laskuun. Varsinaista kevättulvaa odotellaan maaliskuun loppupuolelle tai huhtikuun alkuun. Lumen vesiarvo Uudenmaan alueella oli viime viikolla suuruusluokkaa 80–100 mm ja on sulannan vaikutuksesta laskenut jonkin verran. Keskimäärin lumen vesiarvo on keväisin suurimmillaan 70–80 mm. Tulevan viileämmän jakson aikana on odotettavissa lisää lumisateita. Säännösteltyihin järviin pyritään edelleen tekemään lisää varastotilaa pääsulantaa varten. Lohjanjärven vedenkorkeus

Nyland har den klart sämsta sysselsättningssituationen i Finland (Nyland)2.3.2021 08:00:00 EETTiedote

Nyland har den klart sämsta sysselsättningssituationen i Finland (Nyland) I slutet av januari var antalet arbetslösa arbetssökande sammanlagt 112 287 i kommunerna på området för Närings-, trafik- och miljöcentralen i Nyland (NTM-centralen). Av dem var 89 748 utan anställning och 22 539 permitterade. Det totala antalet arbetslösa ökade med 40 262 (55,9 %) personer jämfört med året innan. I slutet av januari uppgick andelen arbetslösa arbetssökande av arbetskraften till 12,9 %, vilket är 4,6 procentenheter mer än året innan.

Uudenmaan työllisyystilanne selvästi Suomen heikoin (Uusimaa)2.3.2021 08:00:00 EETTiedote

Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskuksen) kuntien alueella oli tammikuun lopussa yhteensä 112 287 työtöntä työnhakijaa, joista ilman työsuhdetta olevia oli 89748 ja lomautettuja 22 539. Työttömien kokonaismäärä kasvoi 40 262 (55,9 %) henkilöllä verrattuna vuotta aikaisempaan. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli tammikuun lopussa 12,9 %, joka on 4,6 prosenttiyksikköä vuotta aikaisempaa enemmän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme