Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kirkkopuistikon pyöräilyväylien rakentaminen alkaa 5.8.

Jaa

Kirkkopuistikon uusien yksisuuntaisten pyöräilyväylien rakentaminen alkaa 5.8.2019. Alueella tulee olemaan poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä työmaan aikana. Lisäksi työmaa tuo muutoksia paikallisliikenteen bussipysäkkeihin Kirkkopuistikolla.

Puistikon sisemmät ajokaistat ja kevyen liikenteen väylät pysyvät käytössä työmaan ajan. Nykyiset pysäköintikaistat ja ulommat ajokaistat otetaan työmaan käyttöön ja suurin osa töistä tehdään niiden alueella.

Työmaa-alue ulottuu Kirkkopuistikolla Hovioikeudenpuistikolta Museokadulle ja työt aloitetaan Hovioikeudenpuistikon päästä.

Muutokset bussipysäkeissä

Rakennusjärjestelyt aiheuttavat muutoksia kahteen paikallisliikenteen bussipysäkkiin.

Pysäkki Kirkkopuistikko 11-15 (Vasa Övningsskola) siirretään Palosaaren suuntaan osoitteeseen Kirkkopuistikko 9.

Pysäkki Kirkkopuistikko 22 (Ritzin kohdalla) otetaan kokonaan pois käytöstä työmaan ajaksi.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa 5.8. alkaen työmaapäällikkö Tommi Korpi, tommi.korpi@vaasa.fi, puh. 040 512 9259

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme