Helsingin seudun kauppakamari

Kirsi Parnila on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin johtavaksi juristiksi

Jaa
Kirsi Parnila, OTK, on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin johtavaksi juristiksi (General counsel). Hän vastaa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.
Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.
Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.

“Kirsi Parnilan nimityksellä johtavaksi juristiksi haluamme vahvistaa lakineuvontaamme ja kehittää sitä edelleen”, kertoo Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Marko Silen.

Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi HR-asioiden tuotteiden kehityksestä yhdessä Helsingin Kamari Oy:n kanssa ja toimii johtaja Marko Silenin varahenkilönä.

”On hienoa päästä tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä kauppakamareiden kanssa ja osallistua sisällön tuottamisen lisäksi tiiviimmin tuotekehitykseen. Luotan siihen, että yhteistyö tuo mukanaan hyviä asioita ja lisäarvoa kauppakamarien jäsenyrityksille”, Helsingin seudun kauppakamarin johtava juristi Kirsi Parnila sanoo.

Kirsi Parnila on työskennellyt Helsingin seudun kauppakamarissa vuodesta 2003. Hän on toiminut työoikeuden neuvonnan lisäksi työoikeuden kouluttajana ja kirjoittanut useita työsuhteisiin liittyviä tietokirjoja.

Silen kertoo, että Kauppakamarin juridiset neuvontapalvelut ovat yksi suosituimmista kauppakamarin palveluista. “Vuosittain Kauppakamarin lakineuvonnassa asioi lähes 10 000 Helsingin seudun kauppakamarin ja kymmenen muun kauppakamarin asiakasta”, Silen sanoo.

Helsingin seudun kauppakamari uudistaa lakineuvonnan tehtävänimekkeet. Jatkossa lakimies-tehtävänimikkeet muutetaan juristeiksi. Tehtävänimikkeenä juristi on laajasti vakiintunut ja sukupuolineutraali termi. ”Yhdenvertaisuuden edistäminen on yhteinen asiamme ja nimikkeiden muutos edistää monimuotoisuutta”, Silen linjaa.

Kauppakamari vauhdittaa yritysten ja Helsingin seudun menestystä. Pohjoismaiden suurimman kauppakamarin jäsenyrityksiä on jo yli 7 000. Kauppakamari toimii 21 kunnan alueella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marko Silen, johtaja, Helsingin seudun kauppakamari, p. 050 548 4217, marko.silen@helsinki.chamber.fi

Tiina Tikander, Helsingin seudun kauppakamari,
viestintäjohtaja, tiina.tikander@helsinki.chamber.fi, p. 046 878 754

Kuvat

Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.
Kirsi Parnila vastaa jatkossa työoikeudellisen neuvonnan lisäksi yhteistyöstä lakiasioissa kauppakamareiden kanssa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin ydinkeskustan suunnittelusta puuttuu kokonaisnäkemys ja yritysten ääni31.5.2023 13:30:00 EEST | Tiedote

Helsingin seudun kauppakamari, Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry, Kaupan liitto, Helsingin Yrittäjät ja Helsinki City Markkinointi ry sekä useat yritykset vetoavat Helsingin kaupunkiin, että kaupunki ottaisi yritykset aidosti mukaan ydinkeskustan kehittämishankkeisiin. Erillisten projektien sijaan kaupungilta halutaan kokonaissuunnitelmaa ydinkeskustan elinvoiman lisäämiseksi ja yritysvaikutusten selkeämpää arviointia.

Suomalaisyritykset kaipaavat lisää kestävän kehityksen osaamista29.5.2023 11:00:00 EEST | Tiedote

Suomalaisyritykset arvioivat, että yritykset tarvitsevat enemmän kestävän kehityksen osaamista. Kestävän kehityksen kytkemistä tiiviimmin yritysten liiketoimintaan hidastavat vaikeudet muuttaa olemassa olevia tuotteita ja osaamisen puute organisaatioissa. Vastuullisuus ja kestävä kehitys koetaan yrityksissä yhä vaikeasti hahmotettavana aihealueena, selviää Helsingin seudun kauppakamarin ja Måndagin toteuttamasta selvityksestä Kauppakamarin jäsenyrityksille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme