Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kiskotyöt haittaavat liikennettä Helsingin keskustassa 3.6.-21.6.

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Mannerheimintien ja Bulevardin risteyksessä sunnuntai-illasta alkaen 3.6.- 21.6.2018 klo 22.00-06.00. Mannerheimintieltä kääntyminen oikealle Bulevardille on kielletty.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla

Moottoriajoneuvot: Mannerheimintieltä Bulevardille kierrätetään Yrjönkadun kautta, Bulevardilta Mannerheimintielle pääsee ajamaan normaalisti

Joukkoliikenne: Raitiovaunu liikennöi normaalisti. Linja-autot Mannerheimintieltä Bulevardille kierrätetään Yrjönkadun kautta, Bulevardilta Mannerheimintielle pääsee ajamaan normaalisti

Polkupyörät: Polkupyöräkaistaa kavennetaan Bulevardin eteläpuolella.

Jalankulkijat: Suojatiet säilyy, mutta kavennetaan aidoilla.

Bussipysäkki: Normaalisti.

HKL Kunnossapito pahoittelee kiskotöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Työn suorittaja: HKL Kunnossapito

HKL Kunnossapito 09-3101071

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme