Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kiskotyöt haittaavat liikennettä Unioninkadulla sunnuntai-illasta 19.5. alkaen

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Unioninkadulla välillä Siltasaarenkatu-Kaisaniemenranta 19.05.–21.06.2019. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot:

Pitkäsilta kavennetaan yhdelle kaistalle suuntaansa työmaan kohdalla.

Viikolla 23 läpiajo Hakaniemenrannasta Pitkällesillalle kaupunkiin päin, John Stenbergin rannan kautta on suljettu.

Viikolla 23 kääntyminen Pitkänsillanrannalta, Siltasaarenkadulle, Hakaniemeen päin, on suljettu.

Joukkoliikenne:  

Ei vaikuta bussiliikenteeseen. Raitiovaunuliikenteessä muutoksia myöhäisillan vuoroissa muutamina päivinä.

Etelänsuuntainen liikennöinti loppuu 20.- 21.5 ja 26.-27.5 klo 00.00. Pohjoiseen päin menevä liikenne loppuu 2.-3.6 ja 9.-10.6. klo 00.00.

Polkupyörät: 

Kaisaniemenranta –Siltavuorenranta suojatie Pitkänsillan puolelta suljetaan työmaan ajaksi. Risteyksen eteläpuoleinen suojatie säilyy auki.

Jalankulkijat:

Kaisaniemenranta –Siltavuorenranta suojatie Pitkänsillan puolelta suljetaan työmaan ajaksi. Risteyksen eteläpuoleinen suojatie säilyy auki.

Bussipysäkki:

Ei vaikutusta.

HKL Kunnossapito pahoittelee kiskotöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jani Toivonen p.0504280345, HKL Kunnossapito

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Millainen on huomisen Länsi-Helsinki? Asukastilaisuus verkossa keskiviikkona 27. tammikuuta kello 17.30−20.0022.1.2021 13:13:11 EETTiedote

Uutta Länsi-Helsinkiä -illassa kaupunkiympäristön toimialan asiantuntijat esittelevät Länsi-Helsingin ajankohtaisia hankkeita ja suunnitelmia. Verkkotilaisuudessa käydään läpi muun muassa alueen kaavoitusta, liikennettä, rakentamista sekä alueen koulujen ja päiväkotien tilannetta. Länsi-Helsinki tiivistyy merkittävästi 2020-luvulla ja alueelle nousee useita uusia asuinalueita, jotka täydentävät nykyisiä kaupunginosia. Illan aiheita ovat muun muassa Läntinen bulevardikaupunki, Kuninkaantammen aluerakentaminen ja Malminkartanon suunnitteluperiaatteet.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 21.1.202121.1.2021 18:11:47 EETTiedote

Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 21.1.2021 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Jaosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 4.2.2021. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme