Pirkanmaan ELY-keskus

Kiuralan silta peruskorjataan

Jaa
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus korjaa Sastamalassa syksyyn mennessä Kiuralan sillan. Työnaikaista liikennettä ohjataan sillalla liikennevaloin.

Korjausikään tullut Kiuralan silta käy tänä vuonna läpi perusteellisen korjauksen. Toukokuun toisella viikolla Sastamalassa käynnistyvässä korjausurakassa peruskorjataan Kiuralantiellä (Maantie 2495) Myllyvuolteen ylittävä vesistösilta.

Kiuralan silta on vuonna 1979 valmistunut 128 metriä pitkä betonisilta. Nyt käynnistyvässä korjausurakassa sillan pintarakenteet ja kaiteet uusitaan. Myös muita sillan rakenteita kunnostetaan.

Korjaustyöstä ei aiheudu haittaa sillan alapuoliselle vesiliikenteelle.

Liikennettä ohjataan liikennevaloin

Korjaustöistä aiheutuu liikenteelle häiriötä, sillä koko siltatyön ajan ajoneuvoliikenteen käytössä on vain yksi ajokaista ja liikennettä ohjataan liikennevaloin. Nopeusrajoitus sillalla lasketaan 30 km/h. Työ sisältää melua tuottavia työvaiheita.

Kiuralan sillan korjaustyö valmistuu syksyllä 2023, ja se on osa Pirkanmaan kaksivuotista sillankorjausurakkaa. Urakoitsijana toimii Tehan Oy. Korjaustöiden veroton urakkahinta on 339 000 euroa.                                        

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Jarno Koivula, Tehan Oy, puh. 040 139 3223
Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus,
puh. 0295 024 106
Tilaajan valvontakonsultti Mikko Vellamo, Ramboll Finland Oy,
puh. 050 410 5082

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme