Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Kivenlahden kirjasto pian avoinna jälleen

Jaa

Kivenlahden kirjasto avataan lauantaina 9.6., jolloin vietetään myös Kivenlahden kyläjuhtaa. Kirjaston aukioloajat ovat entiset eli ma-to 8.30-20 ja pe-la klo 8.30-16.

Kivenlahden kirjasto jouduttiin sulkemaan sisäilmaongelmien takia noin vuosi sitten. Sulkemisaikana kirjastossa tehtiin isohko remontti sisäilman laadun parantamiseksi. Äskettäin valmistunut ilman laadun tutkimus osoitti, että kirjasto voidaan avata.

Avajaispäivänä 9.6. on kirjastossa kahvitarjoitu. Vs. kirjastopalveluiden johtaja Oili Sivula on paikalla asukkaiden tavattavissa klo 11-14. Osoite on Merenkäynti 3. Tervetuloa kaikki entiset ja uudet asiakkaat!

Kivenlahden kirjaston kokoelma näkyy jälleen normaalisti Helmet.fi-aineistohaussa, ja varauksia voi jo merkitä Kivenlahden kirjastosta noudettaviksi.

Lisätietoa:

Kivenlahden kirjasto

Kivenlahden kirjasto Facebookissa

Kivenlahden kyläpäivä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eeva Jäppinen
Kirjastopalvelupäällikkö, Espoonlahden alue
eeva.jappinen@espoo.fi
puh. 043 825 4717

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme