Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Kivenlahden kirjastopalvelut siirtyvät Pikkulaivaan

Jaa

Kivenlahden kirjasto saa korvaavat tilat Pikkulaivasta. Uudet tilat avataan Pikkulaivassa 15.4.

Vanha Kivenlahden kirjasto
Vanha Kivenlahden kirjasto

Kivenlahden kirjasto saa korvaavat tilat Pikkulaivasta. Kirjasto avataan 15.4. Pikkulaivan uuden kirjaston koko on noin viidesosa Kivenlahden kirjaston nykyisistä tiloista. Tilaan mahtuu varausten noutopiste, lehtikokoelma ja suppea kokoelma sekä lasten- että aikuisten aineistoa. Pikkulaivan uudessa kirjastotilassa on myös kaksi pientä työskentelytilaa asiakkaille.

Kirjastoauton Pikkulaivan pysäkki jää pois 15.4. alkaen mutta tiistain pysäkkiajat Aalto 2:ssa ja terveyskeskuksen edustalla Meriusva 1:ssä jatkuvat ainakin kevään ajan.

Kirjasto irtisanoo Kivenlahden kirjaston nykyisen tilan vuokrasopimuksen. Kirjasto on ollut suljettuna 22.10.2018 alkaen toistuvien sisäilmaongelmien vuoksi. Tilan kuntoon saaminen on epävarmaa, eikä kirjastolle ole ilmoitettu parannussuunnitelmien aikataulua.

Kulttuurilautakunta hyväksyi kokouksessaan 12.2. Espoonlahden aluekirjaston hankesuunnitelman. Aluekirjasto sijoittuisi uuteen Lippulaivaan. Hankesuunnitelma menee vielä kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaoksen, kaupunginhallituksen sekä valtuuston hyväksyttäväksi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eeva Jäppinen
Kirjastopalvelupäällikkö
Espoon kaupunginkirjasto, Espoonlahti
Puh. 043 8254717
eeva.jappinen@espoo.fi

Kuvat

Vanha Kivenlahden kirjasto
Vanha Kivenlahden kirjasto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäasiantuntija

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme