Vaasan kaupunginteatteri

Kiviä taskussa viihdyttää viikonloppuna Vaasan kaupunginteatterilla

Jaa

Vaasan kaupunginteatterin näytöskauden viimeinen viikonloppu tuo lavalle odotetun vierailuesityksen. Martti Suosalon ja Mika Nuojuan tähdittämä Kiviä taskussa saapuu vierailulle perjantaina ja lauantaina.

Kuva: Tapio Vanhatalo
Kuva: Tapio Vanhatalo

Ikoninen Kiviä taskussa on kerännyt yleisöä katsomoihin jo yli 16 vuoden ajan. Teatterihistoriaa kirjoittava esitys kertoo Irlannin maaseudulla tekeillä olevan elokuvan kuvauksista, joissa avustajina toimivat paikalliset Charlie Conlon ja Jake Quinn. Charlien roolissa nähdään Martti Suosalo ja Jaken roolissa taituroi Mika Nuojua. Kaksikko vaihtaa lennossa roolista toiseen näytellen päähenkilöiden lisäksi myös kaikki muut näytelmän noin viisitoista roolia ikään tai sukupuoleen katsomatta. Alkuperäisteoksen Stones in His Pockets (1999) on alun perin kirjoittanut irlantilainen Marie Jones. Suomenkielinen kantaesitys nähtiin Helsingin kaupunginteatterin studio Pasilassa 24. lokakuuta 2002.

Suomenkielisen näytelmäversion on suomentanut Henri Kapulainen. Teoksen ohjauksesta vastaa Pentti Kotkaniemi ja koreografioista Tuovi Rantanen. Jyrki Seppä on luonut näytelmän lavastuksen ja puvustuksen. Äänisuunnittelijana toimii Ari-Pekka Saarikko ja valosuunnittelijana Teppo Saarinen. Tekijänoikeuksia valvoo Suomessa Suomen Teatteritoimisto.

Kiviä taskussa nähdään Vaasan kaupunginteatterin Romeo-näyttämöllä perjantaina 24. toukokuuta ja lauantaina 25. toukokuuta klo 19.00.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristiina Vaalasmaa
Tiedottaja

Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa
Puh • 040 773 7587
kristiina.vaalasmaa@vaasa.fi
www.vaasankaupunginteatteri.fi

Kuvat

Kuva: Tapio Vanhatalo
Kuva: Tapio Vanhatalo
Lataa
Kuva: Tapio Vanhatalo
Kuva: Tapio Vanhatalo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunginteatteri
Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53
65100 Vaasa

0407737587http://www.vaasankaupunginteatteri.fi

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunginteatteri

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme